Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt innen olyan lány akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt innen olyan lány akivel találkoztál és szexeltetek? Hogy történt?

Figyelt kérdés
jan. 1. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Volt pár, aki szeretett volna velem találkozni, de hülye voltam és nem mertem elmenni.
jan. 1. 20:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nők, 20+-osak.

Volt komoly kapcsolat ahol volt szex és jó pár lazább is.

jan. 1. 20:12
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Volt. Egy fenekelős kérdés kapcsán kezdtünk el beszélgetni a lánnyal, elmondta, hogy őt mindig is izgatta ez a dolog, nekem meg már volt benne tapasztalatom. A lényeg, hogy a végén találkoztunk, elfenekeltem és meg is dugtam. Sajnos kb 300 km-re laktunk egymástól ezért nem lett több a dologból, pedig aranyos kis csaj volt.
jan. 1. 20:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
srác volt innen
jan. 1. 20:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as!

Nekem is volt innen egy ilyen lány, de nekem azt mondta, hogy szexet nem akar, így nem utaztam el hozzá Nyíregyházára, mert nekem is 300 km lett volna kb. Pedig nagyon fűzött, hogy menjek, és fenekeljem el.:)

Egyébként voltak innen nők akiket megdugtam, és voltak akiket megdughattam volna , de inkább kihagytam őket különböző okokból.

jan. 1. 20:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Na mondjuk Nyíregyházára pont elmennék jól elfenekelni, az nekem nem távolság, annyit megérne. 😁
jan. 1. 20:20
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Van, 2 is. Az egyikkel 6 évig voltam kapcsolatban, közel 4 ev után taliztunk, es 2 év szeretői kapcsolat. 20 éves múlt, mikor szakitottunk. Medical fetish révén ismertük meg adt. A masik is 14 mult, mikor itt elkezdtunk beszelgetni, 16 evesen elvettem a szüzességét. Maig beszélünk, csak ritka a tali.
jan. 1. 20:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Vajon hány ember lehet, aki ennek az oldalnak köszönhetően veszítette el a szüzességét?
jan. 1. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt négy házas nő innen, akiknek hosszú távon a szeretője voltam, és alakult innen már egy négy éves párkapcsolat is.

Szóval nem esélytelen a dolog.

Én a hosszú távú és egy partner dologban hiszek, ha nem így lenne, szerintem több is lehetett volna.

36/F

jan. 1. 20:32
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

"Vajon hány ember lehet, aki ennek az oldalnak köszönhetően veszítette el a szüzességét?"

Vajon hány szűzoltónak hány szűz akadt innen a farkára?

jan. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!