Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hetero fiatalok is szoktak orgiákat rendezni?
Figyelt kérdés
Testvérem meleg és mesélt arról, hogy grindr-en egy srác hogyan szokott mindig orgiákat szervezgetni és hol tartja, meg milyen.
Ilyen a hetero fiataloknál szokott lenni, vagy ez náluk csak a 35-40+-os korosztály swinger partijaiban ki is merül?
2023. dec. 6. 13:05
2/11 anonim válasza:
A hetero fiatalok meg már nem fiatalok is szoktak rendezni.
3/11 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy ennyi idősen inkább a spontán gangbang hármas a menő 😁
4/11 anonim válasza:
Mesélj kérlek, pontosan hogyan és mi?
5/11 anonim válasza:
A testvéredet küldd el kikezelési szakterápiára és a démoni fajtalan orgiákat meg el kell kerülni mindenkinek!
6/11 anonim válasza:
Az orgia állatias, ocsmány és embertelen, a világ gyalázatos szégyene. A homo-dolgok pedig kezelhetők, mondom, megfelelő gyógymód van erre, irány a szakember. A bűn az bűn, tehát a gyakorlást kerülni kell.
7/11 anonim válasza:
huh 6 os neked komoly bajod van. élj úgy ahogy akarsz de semmi jogod mások felett ítélkezni.
8/11 A kérdező kommentje:
Semmilyen pszichiáter nem kezeli ezt betegségnek. Azt hogy valaki azt mondja hogy okosabb, mint aki orvosit végzett plusz húzós évek szakosodása után, azt eleve nem tudom komolyan venni.
Az emberek meg állatok, boom.
És nem ez volt a kérdésem.
2023. dec. 6. 15:22
9/11 anonim válasza:
Teljesen hetero ritkabb szerintem, a nöi bi gyakoribb
10/11 anonim válasza:
2 havonta járunk a feleségemmel orgia swinger bulikra. Szóval igen.
Én 35F ő pedig 30N. És vannak ott a 20-as korosztályból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!