Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas vagy hosszú párkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagy hosszú párkapcsolatban élő fiatalok, ti hogyan viselitek a kevesebb/unalmas szexet?

Figyelt kérdés
8 éve vagyok együtt a feleségemmel. Még a 30-as éveink elején járunk, de sajnos már monoton és ritka a szex. Én pedig nagyon igénylem a szexet. Minden nap tudnám csinálni. Így hogyan lehet túl élni? Ti mit tesztek? Életem végéig nem szeretném verni a farkamat.
2023. dec. 6. 10:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
15 éve vagyok a párommal, szintén 30as elején járunk. Igen kevesebb a szex, ami nekem nem jó, ezért sokat beszélünk róla hogyan oldjuk meg a problémát. Ha nem beszéltek róla, magától nem fog varázsütésre megváltozni. Illetve azt sem lehet várni, hogy ami évek alatt megy tönkre, azt pár nap alatt meg lehet oldani. Szóval türelem, kommunikáció. Aztán ami nem megy, nem megy, akkor el kell engedni egymást.
2023. dec. 6. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Egy bizonyos idő után már nem a szex a világ közepe. Engem pl. az sem érdekel,ha egyáltalán nincs,pedig nem vagyok idős,sőt. N.
2023. dec. 6. 10:21
 3/11 A kérdező kommentje:

2-es: és majd gondolom jól meglepődsz, ha a férjed félre megy. Mert hát az kit érdekel, hogy neki mi az igénye. :D

De a szex eléggé a világ közepe, akármennyire is próbálják sokan degradálni.

2023. dec. 6. 10:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Vegyetek szexjátékokat!
2023. dec. 6. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem lepődök meg #3 as,tegye,ha úgy érzi,csak akkor legyen nagyon óvatos,különben ő fog meglepődni a válóperi tárgyaláson.
2023. dec. 6. 10:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Igazán szép, amit csinálsz. Nem akarsz vele szexelni, de azonnal elválsz, ha félrelép egy kis boldogságért.

Hát hányingerem van.

2023. dec. 6. 10:29
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Egy idő után tényleg nem csak a szex a legfontosabb, de igen is fontos. Bár nem érdemes nagyon fiatalon megházasodni, nem csak a szex miatt, fontos a kellő önismeret is. Pontosan hogy mire van szükséged. Mit vársz el a másik féltől vagy mi az ami nem fér bele. Stb.
2023. dec. 6. 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
#6 os,ha olyan partnerrel kötöd össze az életed,akivel nincs meg az összhang és te ennek ellenére megcsalod egy "kis boldogságért" akkor edd meg,amit főztél,mert ez esetben a nők 99% a kidobna és a bíróságon is neki lesz igaza,mert te léptél félre. Ha meg gyerek is van,akkor pláne.A gyereket,lakást,vagyon egy részét viszi a nő,te meg kuncsoroghatsz,ha látni akarod a gyerekedet,egy kis boldogság miatt. Jó hányást a valósághoz!
2023. dec. 6. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen házasság van úgy látom ahol az egyik fél nem akar szexelni. Próbáltál őszintén beszélni vele erről? Mit mond miért nem akar?
2023. dec. 6. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Szóljál neki ha lehet. Ha nem lehet, kuka. Ha nem kuka, akkor csináld azt amit eddig is!
2023. dec. 7. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!