Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 20-30 éve egy párkapcsolatban élnek, és minőségi szexuális életük van, hogy csinálják?
Én 28 éves vagyok, a barátnőm 30. 2 éve vagyunk együtt, és majdnem ennyi ideje együtt is élünk. Az elején nagyon szenvedélyes, álom volt a szex vele, kb fél évig. Aztán jött egy hosszabb periódus, mikor már laposodott, ritkábban csináltuk, de még úgy ahogy jó volt. Az utóbbi fél évben meg úgy érzem, mintha teljesen kiégtem volna már. Van, hogy lefekszünk egymás mellé, ölelkezünk, stb, de nem jön, hogy dugjunk, és ő is sokszor mondja, hogy akkor majd holnap. És volt már olyan, hogy 2 hétig nem dugtunk, majd letudtuk egy gyors menettel, mert nyilván 2 hét után alig bírtam pár percig, majd megint egy hétig semmi. És mostmár ez az általános, valahogy nem áll már fel ráazonnal, mint régebben, mikor hozzámért, meg nem azt várom egész nap, hogy végre szexeljünk. És azt hiszem nála kölcsönösen ugyanez van.
Nagyon szeretjük egymást most is, mint nő, most is nagyon bejön. És az az érdekes, más nő sem érdekel, a munkahelyemen a kollégák nagyon nagy arányban igencsak csinos nők, de sosem érzem azt, hogy megdugnék mást, nem is akarok más nőt. Egyszerűen mintha kiégtem volna, és csak arra vágynék, hogy néha ő is aktívabb, változatosabb legyen, de ha nem, az se baj. Néha kiverem, mert az jólesik, pláne mikor sokáig nem szexelünk, és kész. Még össze sem házasodtunk, de az életem vele képzelem el. Mi lesz később akkor, ha már most ilyen? Meséljetek, akik régóta vannak kapcsolatban, vannak ilyen hullámvölgyek?
Lehet csak az értelmezési készségem nem okés, de én nem látom mi a problémád. Mert én úgy értem, hogy ritkán van szex, az is gyors, de igazából téged nem zavar. Mert jó lenne ha, de egyébként így is jó...
Ha így is elégedett vagy a kapcsolatoddal, a szexuális életetekkel, akkor csak azért nem kell problémázni a ritka szexen, mert mindenhol az állandó szexéhségről olvasol.
A ritka szex nem feltétlen vonja magával a kapcsolat megromlását. Ha a feleknek elegendő az a szexmennyiség ami van, akkor nincs semmi gond.
Saját tapasztalat.
Nálunk (14 évig házasok-24 évig éltünk együtt), a férjemnek ez rohadt kevés lett volna. Megbeszéltük, vittünk bele mindig vmi újat, ujabb vágyak kívánságok kerültek elő, bátrabbak lettünk.
Heti 2 a minimum volt, nehéz, de lehet változtatni!
"Ha így is elégedett vagy a kapcsolatoddal, a szexuális életetekkel, akkor csak azért nem kell problémázni a ritka szexen, mert mindenhol az állandó szexéhségről olvasol."
Ezt a választ már a délelőtt elolvastam, és nagyon elgondolkodtató. Teljesen igazad van. Ugyanez logika alapján vagyok állandó görcsben, hogy az idén sem tudtunk elmenni nyaralni valahova, több külső tényező miatt. De a szívem mélyén nem is vágyok, ma is örülök, hogy az otthonunkban pihenhetek kicsit nyugodtan, csak frászom van a napi 3 nem mentek sehova nyaralni kérdéstől.
Egyébként a kapcsolatunk nagyon jó, és szoros, bár kevés ideje vagyunk együtt, de sok mindent megéltünk már, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk, úgyhogy nem akarom elhagyni, és nincs is amiért. Csak ez a szex téma...Én sem értem, miért pörgök ezen, azt hiszem attól félek, hogy nem vagyok elég jó neki.
#1 és #3 vagyok.
Igaza van a 6-osnak. Alaposan beszéld át ezt a szex-dolgot a pároddal. Meg a nyaralást is. Meg minden ilyen témát ami miatt szorongsz, hogy talán máshogy szeretné pedig neked jó így is.
Aztán ha kiderül, hogy mindkettőtöknek így jó ahogy éltek, akkor kényelmesen hátradőlve, barátnődet átölelve, élvezd a kapcsolatotokat, az otthonotokat, az életeteket! A nyaralós fárasztó kérdésekre meg csak őszintén, és büszkén! válaszolj, hogy neked az otthonod ami igazán pihenést jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!