Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja ezt a párom?
Mindig felizgat. Csomószor csinálta /csinálja ezt pl tegnap is. Elkezdünk az ágyon fekve csókolózni, tapperol, csókolgatja a melleimet is, fogdos én is Őt stb..egyszóval eléggé beindít és ilyenkor várná az ember a folytatást, csakhogy az nincs. Ha csókolózás és tapperolás után ÉN nem mászok rá, vagy nem mondom, hogy folytassuk akkor nincs semmi. Tegnap is vagy fél órán át hagytam, hogy fogdosson, meg csókolgasson, hátha lesz folytatás. Direkt nem szóltam most neki, azt vártam, hogy végre ő mondja, hogy akar, ő tegye meg de kB semmi nem történt. Fél óra után megúsztam és inkább elmentem aludni. És ez nem az első ilyen. Csomószor ez van. Feltüzel, de ha én nem mondom, hogy folytassuk akkor semmi.
Ez picit szar érzés mert ettől az önbecsülésem a nullás, nem tudom mit rontok el,de fordított helyzetben szerintem Ő sem örülne, ha felállítanám neki aztán úgyhagynám.
Próbáltam már vele beszélni erről, de mint a csoda ez is 3 napig tartott. Nem akarok ez miatt szakítani vagy veszekedni mert szeretem, idén leszünk együtt 7. éve és ezen az "apró" problémán kívül egyébként minden rendben. Szóval csak erre kéne valami megoldást kieszelni és azt reméltem valaki tud valamilyen tanácsot adni min kéne változtatni
Én a helyedben felállítanám a cerkáját... értd izgatnám , húznám az agyát. És hopp, nem történne mégse semmi.
Szívasd te is és ne legyen szex!
Előbb utóbb talán rájön és lépni fog!
Vagy ne legyen szex egy hétig v kettő. Utána tuti már nagyon kanos lesz.
Legalábbis én ezt tenném, visszaadnám amit ad! :D
21/n
Kisse erthetetlen, de legyen. Ha azt akarod, hogy o masszon rad es megadja neked, amit szeretnel, akkor neked kene felhuznod annyira, hogy akar a fogaval tepje le rolad a bugyid.
42F
Nem taPPerol, hanem taperol.
Ne beszélj vele erről, hanem mássz rá, izgasd fel, csinálj vele mindent, hogy begerjedjen, mint az állat, majd szépen hagyd ott.
Előbb utóbb rájön, hogy mi a bajod.
Mellesleg könnyen lehet, hogy nem kezdeményezel, és emiatt csinálja ezt. Szeretné, ha csak úgy magadtól szexre vágynál, nem csak akkor, ha már szétcsókolta a tested.
Legyél nőiesebb nő
Azért izgat fel, hogy aktiváljon.
Hallja, lássa, hogy te is akarod, nem csak hagyod, hogy megdugjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!