Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szub nőnek jobbak az esélyei komoly, hosszú távú kapcsolatra, mint egy olyannak, aki a finomabb és "egyenrangúbb" szexet szereti (azaz vanilla)?
Figyelt kérdés
Vagy a férfiak többsége manapság inkább olyat keres, akin uralkodhat az ágyban, esetleg alázhatja is?2022. jún. 26. 02:06
1/11 anonim válasza:
Igen sokkal jobbak,a szub nőket többre, jobban értékeljük.melettük lehetünk igazán ffiak.
2/11 A kérdező kommentje:
Bocs, hülyén fogalmaztam, a leírásban ugyanaz a gondolat van továbbfűzve, amit a főkérdésben elkezdtem, szóval nézze úgy mindenki, mintha nem lenne "vagy" a mondat elején.
2022. jún. 26. 02:23
3/11 anonim válasza:
Igen szàmomra a lagymatag sex nem jön be hosszútàvra sem .f
4/11 anonim válasza:
Kétlem. Én szub vagyok, a pasik nagy része inkább a Vanilla szexet kedvelte akikkel eddig voltam, így ez egyáltalán nem jelentett pluszt, sőt.
5/11 anonim válasza:
Na, a normális szexnek kitalálnak ilyen idióta neveket is...
6/11 anonim válasza:
Csak szub nő , hosszútávon meg főleg.45/f
7/11 anonim válasza:
A szub not ugyanugy szeretni es tisztelni kell mint barki mast.
A szub nem labtorlo, kopocsesze sem boxzsak.
A kerdesre visszaterve nem, mindenki egyforman keves esellyel indul, az olyan “domok” miatt is akik ide irogatnak
8/11 anonim válasza:
Én mindig olyat kerestem akit alázhatok is. Nem csak esetleg.
9/11 anonim válasza:
A pasik szeretnek uralkodni, de ez nem jelenti, hogy ne állnának tovább.
10/11 A kérdező kommentje:
Na a kulcsszavak miatt most már végképp csak a BDSM-ben utazók fognak idetalálni a kérdéshez. 😀
2022. júl. 2. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!