Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell magadat "kicsajozni"? Hány éves kor után illik komoly kapcsolatot keresni?
Hát én még 40 évesen is dugni fogom őket, nem elég nekem egy, de ha szerelmes is leszek tuti félrelépek néha :P :O
Most kezdek végre fénykoromban lenni, régen gyenge vékony testalkat meg csóri élet, most sportos testalkat , Adidas, Range Rover , hülye lennék megházasodni.
Nincs korhoz kötve.
Vannak emberek, akik nem alkalmasak a monogám párkapcsolatra. Én jövőre leszek 40, és nőnemű vagyok. Mégsem vagyok képes elköteleződni
Inkább arról van szó, hogy egy komoly kapcsolat rengeteg időt és energiát igényel. Ha tervezed valakivel leélni az életedet, hogy ne öregedj meg egyedül, akkor 25/26 felett érdemes elkezdeni komoly kapcsolatot keresni.
Ennek több oka van, egyrészt a legtöbb embernek évekbe telik megtalálni magukhoz a megfelelő párt, ha együtt vagy valakivel hosszabb ideig is, akkor az még nem garancia arra, hogy összefogtok házasodni. A férfiaknál is van biológia óra, csak ezt ritkán hangsúlyozzák. 25-30 éves kor között tudod átadni a legjobb génjeidet, utána ahogyan öregedsz már csökken az ivarsejtek minősége, és nehezebb lehet a teherbeesés vagy a magzat beteg is lehet.
Sok olyan pasit ismerek, akik húzták az időt, folyamatosan a jobb nőt hajszolták, végül egyedül maradtak. Igaz még nem olyan idősek, kb. 30-35 között vannak, de ilyenkor a 30 alattiak már elfoglalták a legtöbb húszon éves lányt.
Egy házassághoz vagy jó kapcsolathoz nem elég csak a szerelem, hanem a közös emlékek és az élmények is. Szuper, ha találsz magadhoz egy jó nőt 30+ évesen, de nem volt lehetőségetek együtt átélni a húszas éveiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!