Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszu parkapcsolatban elok miert nem untok egymasra szexualisan? Miert csak a sexkapcsolatot lehet megunni?
Figyelt kérdés
Sokan mondjak h a sexkaocsit megkehetnunni akarmilyen jo a sexm 1 parkapcsolatban akkor miert nem unjak a sexet?2023. nov. 26. 20:29
1/10 anonim válasza:
Pont azért mert az nem csak a szexről szól, ott van érzelmi kötődés is.
2/10 anonim válasza:
Ki mondta, hogy hosszú párkapcsolatban nem lehet megunni a szexet? Dolgozni kell rajta, hogy ne váljon unalmassá.
3/10 anonim válasza:
De igen, nálunk már 2,5 év után teljesen ellaposodott a szex, valahogy már nulla tűz van, emiatt a szex is nagyon lapos, de ritka is. Ördögi kör. Ennek ellenére szeretjük egymást, rengeteg dolog összeköt ami miatt nem is akarom nélküle elképzelni az életem. Bár férfi vagyok, de merem állítani, nem a szex körül forog minden.
4/10 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy az alapok rendben legyenek. Női szemmel tudok nyilatkozni. Passzoljanak az igények, ki mit szeret, milyen gyakran stb, és nyíltan lehessen erről beszélni. A kommunikáció nagyon fontos, számomra hihetlen, hogy felnőtt emberek nem tudnak beszélni a szexről. Ha már az elején nem vagy elégedett, nincs kémia, valamihez valaki ragaszkodik, a másik meg nem alarja stb csak rosszabb lesz. Ha passzoltok, mindig be lehet vezetni újdonságokat, ami mindenkinek jó. Én hogy nem unom a párom? Jó kérdés. Nagyon szeretem, és mindig nagyon jó a szex. Ugyan úgy felizgat amikor kijön meztelenül a zuhany alól, mintha nem láttam volna már ezerszer. Nekem kényelmes ez a megszokás, ismerjük egymás minden rezzenését. Fontos, hogy a párkapcsolat többi része is rendben legyen, ez kéz a kézben jár a jó szexuális élettel. Mondok egy abszolút szubjektív extrát, ami esetemben igaz. Akivel igazán jó volt a szex hosszú távon, azzal az első alkalomtól kezdve jó volt. Persze, valamennyire össze kell csiszolódni, de akivel megvolt az elejétől az összhang, a kémia, azzal volt csak tartós. Akivel döcögött az eleje, azzal sosem tudtam összeszokni. De mondom mégegyszer, ez csak az én tapasztalatom.
6/10 anonim válasza:
Szerelem meg érzelmi kötődés egy túrót, hosszú párkapcsolatban is pont olyan könnyű ráunni a másikra, sőt bizonyos szempontból még könnyebb, hisz sokkal megszokottabb dolog a másik jelenléte, egy csomó apró-cseprő problémát és konfliktust kell megoldanotok, stb. amik mind a vágy ellen dolgoznak. Ha unalmas és rutinszerű a szex, az érzelmi kötődés idővel átalakul sima szeretetté.
7/10 anonim válasza:
Imádom a tésztát. Hiába eszem ezer éve, és heti rendszerességgel, akkor is imádom, és nem tudom megunni. Néha kicsit variálok a szószon, meg az elkészítésen, hogy változatosabb legyen, izgalmas maradjon. De az alap tészta nem változik, mindig ugyan olyan jó, nem okoz csalódást.
8/10 anonim válasza:
#7 Pont ez a lényeg, hogy a kedvenc kajád heti 1-2 alkalommal fér bele, különben megunod vagy megfekszi a gyomrod. Viszont napi rendszerességgel vagy éhes ugyebár.
9/10 anonim válasza:
A szerelem és a szex egy párkapcsolatban kéz a kézben jár - egymást erősítik. S fordítva is igaz, ha az egyik gyengül akkor a másik is fog...
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy belekényelmesednek, természetesnek veszik hogy "van". S utána csodálkoznak rajta, hogy teljesen elszürkül az egész, s eltávolodnak egymástól érzelmileg, majd az ágyban is, s csak a megszokás unalmas szürke posványa tartja össze.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is max 5-10 év alatt ráunnak egymásra az emberek. Személyiségektől függöen nem lehetetlen fenntartani a szexuálisvonzalmat, de azon már dolgozniuk kell mindkettőnek. De még a legjobb szándékkal is, elképzelhetetlen, hogy ugyan olyan izgalmas legyen valami ezredszerre, mint az első alkalmakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!