Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valóban tudják pontosan mekkora a 14 cm-es pénisz? Vagy a 16-17 cm-est hiszik annak? Nem jó a szemmértékük?
Amit 14 centinek hisznek az lehet valójában egy 17 centis, azért mondják hogy a 14 centivel is simán ki lehet elégíteni őket.
Lemérték már vonalzóval? Hogyan és mettől meddig?
1-es:
Nem tartom soknak. Csak mikor itt feljön a méret téma, akkor sok nő írja hogy x éve van a partnerével akinek 13 vagy 14 cm és kielégítni teljesen.
De lehet sohasem mérte meg és az közben 16.
A hossz ugyan olyan lényeg mint a vastagság, rövid méret nem tud elérni bizonyos pontokat, amik jobban stimulálnak, csak ennyi.
Ezeket csak azok mondják, akik még normális mérettel nem voltak, csak átlaggal.
Régebbi válaszom,hasonló kérdésre:
Nagy beevásárlást tarottunk minap a feleségemmel. Rogyásig pakoltuk a a csomagtartót,+ a cuccokra még rá tettük a új ágynemüt is, amit vásároltunk. 0 kilátás. Nem tolatok valami jól és kértem, hogy segitsen parkolni, figyelje a kocsi hátulját. Tolattam tolattam.. Én oldal tükörből azért láttam hogy már kezd kevés lenni a hely, kérdeztem is,hogy kb mennyi hely van még. Azt mondta legalább fél méter. Inkább kiszállok, megnézem..max 25 nagyon max 30 cm volt már csak. Ennyit a nők vizuális szemmértekéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!