Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valóban tudják pontosan mekkora a 14 cm-es pénisz? Vagy a 16-17 cm-est hiszik annak? Nem jó a szemmértékük?
Figyelt kérdés
Amit 14 centinek hisznek az lehet valójában egy 17 centis, azért mondják hogy a 14 centivel is simán ki lehet elégíteni őket.
Lemérték már vonalzóval? Hogyan és mettől meddig?
2023. nov. 23. 13:48
31/41 anonim válasza:
A nagy farkú férfiak minden nap mást nőt próbálnak fel, úgy mond, állj be te is a sorba, próbáld ki a nagy farkat és utána keres magadnak végleges partnert.
32/41 anonim válasza:
Nem mondom meg ránézésre mikorra, de azért látjuk a különbségeket :D
33/41 anonim válasza:
Nem mindenkinek olyan jó a szemmértéke, nekem barátnőm azt mondta, ez tuti 20+, én mondtam, hogy megtisztelő, de nem
34/41 anonim válasza:
31. Párom mérete nagy. Átlag feletti hosszú (de nem 20cm) és eléggé vastag. Az elején fájt, de már hozzászoktam hogy neki ekkora. De enélkül is nagyon szeretem őt. ❤️
Amikor összejöttünk 2 éve, mkmdts hogy neki nagy, de nem hittem el. Azt hittem viccel.
35/41 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy nekem 20cm hosszú és a vastagsággal sincs baj én azt mondom, nem a méret a lényeg. Nyilván jobban néz ki meg minden de nem sok olyan nő van aki bírja is. Előfordult már olyan is, hogy vérzett a párom egy vadabb aktus után ugyhogy nagyon óvatosnak kell lenni. Egy kisebb mérettel szerintem annyival jobb, hogy vadabbul lehet vele bánni. Az análszexről ne is beszéljünk. 33F
38/41 anonim válasza:
Kérdező pont úgy van ahogyan írod nem tudják mi mennyi cm ezért egy kisebbet is mondjuk 12-13 cm a kezükbe vesznek és mivel kicsi a kezük és nagy benne a bré azt gondolják 18 vagy akár 20 cm
40/41 anonim válasza:
Nők vagyunk, nem fogyatékosok, mi is meg tudunk különböztetni 12 centit 20 centitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!