Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, benne lennétek úgy párkapcsolatban, hogy a pasi ameddig akarnátok, szívesen várni, de azt igényelné, hogy néha kinyalhasson, meg egyszer-kétszer a hasatokra élvezzen?
Figyelt kérdés
Egyébként nem siettetne semmi testiséget.2023. nov. 22. 11:53
1/11 anonim válasza:
Ha szűz lennék, jól hangzana ez a felállás. :D
3/11 anonim válasza:
Én már nem vagyok szűz, de nem értem, hogy mi itt a kédés. Nem ez az általános? Hogy ismerkedtek, és fokozatosan kerültök közelebb? Kis petting, orál stb mielőtt megtörténne az első behatolásos alkalom. Szerintem ebben semmi extra nincs, nálam is ez volt, pont egy kölcsönös orál csapott át a szüzességem elvesztésébe. Én azt hittem kb mindenkinél megvan ez a fázis.
4/11 anonim válasza:
3-as, igen, ez lenne a normális.
Csak a kérdező így vadászik szende szűzlányokra.
5/11 020310192051759397 válasza:
Izgalmasan hangzik.
6/11 anonim válasza:
Fiúként nekem nem lennének ilyen "igényeim" se. Kölcsönösen, ami mindenkettőnkek jó, amit úgy érzünk, hogy itt az ideje, ahogy jön magától. De előre megbeszélni, hogy mondjuk x hét után már akarok nyalást :D Ez szerintem nem jó. 30f
7/11 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul, de én úgy érzem, hogy ha már kinyal az illető akkor nekem is kikéne őt elégíteni. Én így érzem helyesnek
9/11 anonim válasza:
Ez nekem baromi rosszul hangzik.
Ha már kinyal, ráélvez a testedre, akkor már nem mindegy, ha a farkával is beléd hatol? Tuti felizgulnék annyira, hogy lüktete a pnám és megvesznék a lökéseiért. Sosem értettem ezt a fokozatos haladást.
Bocsi, hogy bepofátlankodok a kérdésbe, de ilyen lovasülés-technikákat ki lehet próbálni pasin, vagy az nagyon kényelmetlen szexnél?
10/11 Bia.bianka válasza:
Szerintem izgato lenne, en benne lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!