Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as házasok vagy párkapcsolatban lévők!
Hármas szex? Párcsere?
Fiatalabb vagyok, de nalunk ez olyen kozos ötlet es ismerőssel volt.
2023. nov. 20. 22:50
2/15 anonim válasza:
Bármennyi is az életkorod, bárki is hozza fel, mielőtt belevágtok alaposan beszéljétek át otthon, hogy kit mi és miért izgat, mit szeretne megélni, mik a közös játékszabályok! Ne találomra "lődözzetek" bele a vakvilágba, a nélkül hogy a közös szabályokat lefektetétek!
2023. nov. 20. 22:54
3/15 anonim válasza:
Én biszex nő vagyok, a párom hozta fel ezzel kapcsolatban, hogyha esetleg nővel is szeretnék szexelni akkor lehet hármasról szó.
Még nem csináltuk, ha fogjuk akkor évek múlva szerintem.
2023. nov. 20. 23:18
4/15 anonim válasza:
#3 miért akartok addig várni vele ha te is vágysz rá? A tett halála a gondolkodás :)
2023. nov. 20. 23:23
5/15 anonim válasza:
#4 jelenleg nem vágyom rá, nem hiányzik. És a páromnak sem igazán. De a lehetőséget nyitva hagyjuk, ha ez megváltozna.
2023. nov. 20. 23:42
6/15 anonim válasza:
5-ös, el kell, hogy keserítselek, ugyanis a párod nagyon is vágyik rá, csak türelmes a szentem.
2023. nov. 21. 05:04
7/15 A kérdező kommentje:
3# hány évesek vagytok?
2023. nov. 21. 07:25
8/15 anonim válasza:
Nálunk is feleségem biszex és szex közben, egyik éjszaka pár pohár bor után hozta föl a témát, eleinte fura volt, de úgy megmerevedtem tőle, hogy szerintem tetszene a téma. :D
26 évesek vagyunk, talán 30-ig össze fog jönni :)
2023. nov. 21. 09:31
9/15 anonim válasza:
Én biszex vagyok, a férjem pedig nyilván nyomja a hármasozást. Több okból nem történt még meg. Pl kicsik a gyerekek, nem lehet őket meg magukra hagyni, nincs nagymama, aki vigyázhatna rájuk, meg egyébként is, örülünk, ha sima szexre futja 2-3 naponta. Plusz nincs kedvem végignézni, ahogy megdug valaki mást. Biszex vagyok, nem cuckold. Ennyire meg nem hiányzik nő. Nem is egyszerű találni olyan nőt, aki benne van, és mindkettőnknek tetszik. Mostanában biztos nem lesz ilyen. Max jó 10 év múlva, ha már önállóak a gyerekek, én meg unom a férjem annyira, hogy ne zavarjon, ha mással van, és az sem gond, ha válással végződik:)
2023. nov. 21. 09:38
10/15 anonim válasza:
Nálunk volt hármas (2f1n) is, meg pár csere is az exemmel.
Én hoztam fel, igazából én ebben a felállásban szocializálódtam, tehát nekem ebben semmi extra nincs, vagyis inkább jól esik az, hogy tőlem megkaphatja a párom ezt az élményt, anélkül, hogy szégyelnie kéne magát ezért a vágyáért, vagy anélkül, hogy ezért féltékeny legyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!