Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as házasok vagy párkapcsolatban lévők! Hármas szex? Párcsere?
Figyelt kérdés
Ki hozta fel a témát?
Miért egyeztetek bele?
Hogyan hozakodott elő vele a párotok?
2023. nov. 20. 22:49
11/15 anonim válasza:
__Férjem hozta fel sokat beszélgettünk róla és 2 évvel ezelött próbáltuk ki.33N
12/15 anonim válasza:
#7 ő 36, én még bőven húszas éveimet taposom :)
13/15 anonim válasza:
Valamikor felhoztam, de az asszony elutasította.
Hallani sem akar harmadikról, sem nőről sem pasiról.
Pffff.
14/15 A kérdező kommentje:
13# Most még ezt mondja. Lassan kell fokozatosan felvezetni, a nők is vágynak rá de nekik idő kell hogy elmerjék mondani a vágyaikat. Legyél türelmes és meglessz a gyümölcse
2023. dec. 24. 21:23
15/15 anonim válasza:
Háááát tudod az a "valamikor" már nagyon régen volt.
Sőt azóta többször és óvatos formában megpróbáltam, de mindig csak elutasítás a válasz.
Tudomásul veszem, Ő ilyen.
/ezek ellenére a kíváncsi kisördög továbbra is motoszkál bennem....../😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!