Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok akik már szexeltek hármasban vagy négyesben! Hogyan vetettétek fel a párotoknak ? Az aktus mien élmény volt?
Mi eleve így ismertük meg egymást, egy tematikus "rendezvényen", szóval adott volt a dolog, hogy mindketten szeretjük a többes mulatságokat :)
A többi párral beszélgetve, ki hogy kezdte... egyszerűen szimplán beszélgessetek róla, de ha a párod ugyebár akkor nagyjából tudod előre a reakciót, véleményét. Most komolyan, ne titkolózzatok már a páratok előtt! Ha igazi, bensőséges, bizalomra épülő kapcsolatot akarsz, nem csak egy színjátékot akkor igenis ideje lenne nyitni, őszintének lenni a vágyakról, fantáziákról.
Nálam ott elvérzik a kérdés, amikor megkérdezi: korotok?
Hát nem mindegy?!
"Hogyan vetettétek fel a párotoknak ? Az aktus mien élmény volt?"
Ennek mi köze a korhoz?
Kedves 6 os
Nincs semmi köze csak érdekelt hogy nálad hol vérzik hát az a te problémád!
Egyébként egy Blog-hoz kellenek az infók!
Szóval köszönöm hogy leirtad a véleményedet, ezt megértettem bár semmi köze nincs ahoz amit kérdeztem!
Ui:Ha téged ez a kérdés ennyire zavart, akkor minek írtál ide 😅😅😅 tényleg nem értem 🫣🤣
Na Hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!