Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házaspárok akik már szexeltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házaspárok akik már szexeltek hármasban vagy négyesben! Hogyan vetettétek fel a párotoknak ? Az aktus mien élmény volt?

Figyelt kérdés
Nyugottan írhattok privátot is !

2023. okt. 20. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Nálunk még nem történt meg, de feleségem egyszer úgy viselkedett előttem hogy szerintem simán benne lenne, unokatesok, haverok és párjaik kb 10 én voltunk össze ültünk activytit játszani, hat ugye elő került a pálinka és egyéb szesz is, már a sokadik kor után, feleségem egyik unokatesom mellett ült a földön akiknek van egy kb 8 véd kis fiúk, és egyszer csak elkezdett birkózni valahogy a feleségemmel a földön, ő egy melltartó nélküli egybereszes ruhában volt, és egyszer csak úgy bele kapott a srác a ruhába hogy egyik melle ki bukott belőle, és a feleségem bele dőlt unokatesom ölébe, a kisfiú édesanyja egybol oda ment a kis srácért, mire arra lettünk figyelmesek hogy a feleségem már gatyát keresztül simogatja unokatesom farkát, na akkor én léptem oda elhozni őt. Hat egy másik buliba biztos nyelte volna a dolgokat, ezt azóta sem tudtam még meg!
2023. okt. 21. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Az ilyenek mint az utolsó, hogy találják ki ezeket a baromságokat? :D
2023. okt. 21. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Mert megtörtént azért!
2023. okt. 21. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#11, 13 bocs de ez tiszta óvoda, nem lenne egyszerűbb felnőttek módjára intézni? Azaz simán megbeszélni a feleségeddel, hogy ki akarja-e próbálni a hármasozást.
2023. okt. 21. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:
10%
Ha blogot akarsz írni, erősen gyúrj rá a helyesírásra.
2023. okt. 25. 07:42
 16/18 sipekilaci ***** válasza:
19%
Amikor összejöttem a jelenlegi párommal ()már több, mint hat éve) tudtam hogy ő két lánnyal (asszonnyal) is szexel. Az egyik,akinek férje is van lett az első partnerünk négyeshez. (Férjével együtt). Aztán lett még egy ismerős pár. Először csak beszélgettünk róla, puhatolóztunk, aztán belevágtunk és bejött.
2023. nov. 11. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Interjú! Furcsa a mi 3-as esetünk. A csini kis tinitestű nejem azzal keresett meg, hogy az egyik baráti párból akikkel összejárunk, az anyuci valami szexelési szokásokkal, gyakorisággal kapcs.témában ír tanulmányt. Őrület, de megkérdezte, hogy megnézhetne- e minket szexelés közben!!! Buja, formás kis csajsziról van szó. Teljesen elzárkóztam, meg amúgy is szégyenlősség...aztán rábeszélt nejem. Amúgy leszűrtük eddig az ismeretségből és tudom, milyen tök egyszerűen szexelnek. Hát lássa meg akkor a csaj! Nejem régóta tök csupi alul, mert így guszta nekem. Amikor ledobtuk a fürdőköpenyt már zavarba jött a látványomtól, meg feleségem csupasz vaginájától és amúgy is bazi jó test a kedvesem.Folyton az arca elé emlegette a kezét zavarában a kis vendégünk. Elámult a jó bőnyálas orálszexünkön, a pihenésekkel, simogatásokkal megszakított kefélésünkön! Vitaminokat szedek és hamar rendbejövök spriccelés után. Nejemmel újabb orálszex, maszti egymásnak, megint dugás megint spricc. Attól, hogy televertem a pofiját, száját a nejemnek, teljesen zavarba jött! Az ondós malackodásunktól pláne !Nem tudom mennyi időre készült a barátnő, de végignézte az egészet. Simán csupiztunk előtte a szünetekben. Így jártunk a házban. Ő meg csak jegyzetelt. Szövetnadrág, póló, melltartó...szörnyű! Le kellett volna vetkőznie meztelenre! Azért megnéztem volna.Bazi izgató volt ahogy ott élveztünk, ahogy vertem a micsodámat, ahogy ráélveztem a nejemre egy fél méterre a csajtól!!! 3-as szex ! Nnna...
2024. jún. 2. 11:37
 18/18 A kérdező kommentje:
17. Na ez eszméletlen lehetett 👍
aug. 28. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!