Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnánk partnert harmadiknak?
Akiknek volt már részük édeshármasban,hogy találtatok harmadik felet?
Budapesten hol lehet ilyen beállítottságú emberekkel találkozni,ismerkedni?
Vagy nagyon gáz lenne feladni egy ilyen hirdetést,hogy harmadik beszállót keresünk?
Swinger klub
Random csajokra ne írjatok rá. Halál ciki és minden nőnek elege van már a bepróbálkozó párokból
Budapesten megtudnál nevezni ilyen helyeket kérlek?
Egyébként srácot keresünk harmadiknak a fiatal korosztályból:)
"Vagy nagyon gáz lenne feladni egy ilyen hirdetést, hogy harmadik beszállót keresünk?"
Igen, ilyenre csak a leggázabb alakok jelentkeznének.
Számomra sem közömbös a hármas gondolata, de az a minimum hogy csak kellően intelligens partnerrel lennék benne, ha lenne esetleg párkapcsolatom és ő is szeretné, és nem, eszembe sem jutna hirdetést feladni vagy ilyesmi.
Ez csak úgy megy, hogy beszélgettek emberekkel vagy esetleg ide oda eljártok és hátha..
#2: akkor szerencsés helyzetben vagytok, mert pasit könnyebb találni. Akár még itt is lesznek jelentkezők szerintem
Pest közelében a TikTak vagy a Dreamland, amibe érdemes elmenni. Utóbbiban pénteken sok pasi van, lehet válogatni
nem rosszból de általában a párral van a gond.. ők bizalmatlanok meg lekezelőek.
nekem 2 pár is írt már priviben.. tavaly volt.
cseréltünk fotókat írták hogy szipi szupi majd egyik pár eltűnt.. többé nemírt.
A másik pár meg konkrétan azzal zárta a beszélgetést: " hahaha nem volt komoly csak hulyéskedtünk az asszonnyal.. loszar se lesz te gyíkarc :D"
huh... OKÉÉÉ ezeknek az elmebeteg gyökereknek gratula am xd
#7 ez oda-vissza dolog sajna..
Volt olyan kalandom, ahol meg volt adva hogy ekkor és ekkor kivisznek egy csajt, meg lehet dugni, bele kell élvezni ez izgatja.. kérdeztem hány pasi jelentkezett, mondták hogy olyan 4-5 pasi lesz..
Mondanom sem kell, egyedül voltam pasi, a csajt viszont tényleg elhozták!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!