Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ,párok édes hármas menyire jönbe nektek? Mig a tapasztalatok édes hármasban?
Figyelt kérdés
1.)Két férfi plusz egy csaj vagy két nő egy férfi felálásban akinek volt mit tapasztalt belöle?
2.)csajok ha két férdi kényesztet titeket háturról ,kutyapózban ,vagyis dug titeket milyen érzés,menyire inditbe titeket?,Orgazmusotok lesz töletöle?
2023. szept. 21. 16:38
1/6 anonim válasza:
Nekem mindkét felállás bejönne
2/6 anonim válasza:
No és neked kérdező volt mar ilyenben reszed?
3/6 anonim válasza:
Mindketto, de csak kapcsolat nélkül.
4/6 anonim válasza:
MI egy párral találkozgattunk pár éve.
33N
5/6 A kérdező kommentje:
4/4és milyen volt ?
2023. szept. 21. 19:15
6/6 anonim válasza:
Nekem kapcsolatban nem megy
Kapcsolaton kívül voltam már többféle felállásban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!