Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a szexuális szokásaik a fiatal házasoknak/pároknak? 20-35 éves korig
Mien szokásaitok vannak a hálószobában ? Mire vágytok?
-domina
-BDSM
-Hármas
-swinger
-párcsere
……
Mi 31/28 pár vagyunk
Na ezért nem lesz gyerekem:D
Nálunk bdsm, játékok, anál, szabadban
Amire én még vágynék, az 3-as vagy 4-es
Arra igazán vàgyhatnàl, hogy felnőj.
hármas, cuckold, bdsm szubok - ezekkel találkoztam a korosztályból
45/F
Itt csak te vagy gyerekes, képzelem hogyan magyarázhatod mindezt szóban, te jó èg. Nagyon gàz..
Csupa olyan dolgot soroltál fel amit azok csinálnak akiknek a nagy átlagtól eltérő szexuális vágyaik vannak. Ők már ismerik egymást annyira, hogy az előtt is csinálták, hogy összeházosodtak volna.
Sokan vagyunk akik a különböző átlagon felüli dolgoknak hódolunk, de azé na. Legyünk már racionálisak, az emberek többsége nem hódol ezeknek.
Éjjel nappal keféltünk amikor csak lehet.
Sajnos azóta ki dobott.
Nem e miatt dobott ki más volt az ok.
Sosem értem itt a nőket, sok panaszkodik hogy a pasija nem dugja meg rendesen.
Ha nincsen gyerek akkor miért nem szakítanak? Mert egy normális pasi szét szedi a csaját főleg ha az kívánós az a legjobb. Szerintem ott a pasi már nem szereti a nőt mert amikor engem ki dobott és búcsú szexet akart nem tudtam megtenni pedig óriási libidóm van. Pasi fejjel csak vmi leki gondra tudok gondolni.
29F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!