Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés a fiatal házasokhoz szól (26-35) mi vett rá titeket a hármas esetleg párcserés sexre?
A férj vagy a feleség dobta fel ?
Vagy még az előkészítésnél tartotok?
Milyen felállás volt ? Köszi a válaszokat :)
Mi 28 illetve 30 évesek vagyunk, még nem házasok, de tartós hosszú párkapcsolat.
Már felvetettem a barátnőmnek a témát, és látom hogy mozgatja a fantáziáját. De ő túl zárkózott hozzá, hogy egyből beleugorjunk, és féltékeny típus is, ezért nem erőltetem annyira, mert még én is félek, hogy mi jönne ki a végén belőle.
Ami érdekes, hogy másik férfi szóba se jöhetne, mert ő tényleg az a lány, aki rá se néz más férfire. Viszont csaj igen, és meg is dumáltuk, milyen alkatú csaj lenne jó, ami neki is tetszene, és nekem is (dominánsabb, és nagymellű).
Amiért nem merek belevágni: lapos a szex mostanában köztünk, és félek, hogy a másik csajjal láthatóan nagyon jó lenne. Majd utána vele lehet megint lapos. És nehogy az süljön ki, hogy a másik csaj sokkal jobban tetszik.
Nektek nem voltak ilyen gondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!