Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott más nő is fiatal fiúkról fantáziálni? 38N
Figyelt kérdés
Igazából férjem is van, gyerekeim is. Nem csalnám meg a párom, de az utóbbi időben egyre többször képzeltem el, hogy egy 16-17 év körüli sráccal lefekszem. Nyilván megragad fantázia szintjén, és a barátnőimmel sem beszélem meg ezt a dolgot, ezért is vagyok kíváncsi mások véleményére. Igazából a gondolat is felizgat, mennyire tabu h hozzám, mint üzletasszonyhoz nagyon nem illik egy ilyen fiatal fiú, és mégis beteg fantáziáim vannak. Vannak más nők ilyen helyzetben?2023. júl. 1. 20:15
3/19 anonim válasza:
De illik. Illik. És nem én vagyok.
4/19 anonim válasza:
Én arról fantáziálok hogy egy 18 körüli izmos kőműves fiú, aki épp most jön munkából, izzadtan, koszosan elkap és alaposan lerendez.
A másik fantáziám egy húsz év körüli rendőr fiú igazoltat, megbilincsel, megmotoz és közbes fogdos, simogat, felizgat és a rendőrautóra fektetve hátulról alaposan leápol. Szóval nem vagy ezzel egyedül. A valógágban soha nem tennék ilyet.
45 N
5/19 anonim válasza:
A kérdező úgy nő mint én.
Esti recsipartihoz kivetette a csalit...
6/19 anonim válasza:
Pedig mennyi fiatal arác vágyna egy ilyen lehetőségre. Ezek szerint mindkét félnek nagy élmény lenne.
7/19 anonim válasza:
Random fiúkkal nem. 1 srác van aki igen. Én sem tudom mi vonz benne.
8/19 anonim válasza:
Cseppet sem. Feküdtem már le 13 évvel fiatalabbal, de nem tartom élvezetesnek, ha a férfi tapasztalatlan. A korombeli negyvenes vagy ötvenes férfiak jönnek be, ha van még hajuk. Bár vonzódtam már kopaszodóhoz is, de az ritka.
9/19 anonim válasza:
Kètlem hogy lenne olyan nő, aki a 40 feletti fèrfiakra izgulna, èrdek nèlkül!
10/19 anonim válasza:
El tudnám kèpzelni egy 17-9 èves fiúval, de a fèrjem nem dìjazná sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!