Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott más nő is fiatal fiúkról fantáziálni? 38N
Figyelt kérdés
Igazából férjem is van, gyerekeim is. Nem csalnám meg a párom, de az utóbbi időben egyre többször képzeltem el, hogy egy 16-17 év körüli sráccal lefekszem. Nyilván megragad fantázia szintjén, és a barátnőimmel sem beszélem meg ezt a dolgot, ezért is vagyok kíváncsi mások véleményére. Igazából a gondolat is felizgat, mennyire tabu h hozzám, mint üzletasszonyhoz nagyon nem illik egy ilyen fiatal fiú, és mégis beteg fantáziáim vannak. Vannak más nők ilyen helyzetben?2023. júl. 1. 20:15
11/19 anonim válasza:
a 16-17 éves fiúk rendkívül kanosak. rettenetesen lerendeznének, ha lenne rá lehetőségük :D
12/19 anonim válasza:
Uhh dejó lenne találkozni egy ilyen MiLF-el mint te
13/19 anonim válasza:
Kb egyidősek vagyunk, nemcsak fantáziálok róla, meg is teszem, igaz inkább 20-25 évesekkel, ha éppen úgy adódik.
14/19 anonim válasza:
Kicsit meglepődnek a kandúrkák, ha az a nő tekintélyt parancsoló és fittebb testtel rendelkezik, mint ők.
Meg sem születtek, én nagyban bokszoltam.
16/19 anonim válasza:
Most hol vannak a pedofilozó agyhalottak?
17/19 anonim válasza:
#16 ebben semmi pedofilía nincs.
#5 a kérdező nem recskázni akar hanem privicélpontokat gyűjteni akinek felajánlja "lovagias szolgálatait" 😂
18/19 anonim válasza:
Persze, ahogy a pasik is fiatal csajokról.
19/19 anonim válasza:
Mi a parommal, ha nem is ennyire fiatalt de 18+ évest(legyen az fiu, lány vagy pár)szeretnénk akár állandóra is. Tanítani is akár és jó nagy közös élményeket szerezni. Sok vágy van amit szivesen megélnénk.34F 39N 😊😉 gyms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!