Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal felnőtt srác vagyok és hogyan tudnék velem korú vagy kicsit idősebb lányokkal szexelni ,de nem prostikra gondolok hanem olyan csajokra…?
Figyelt kérdés
… akik érzelmi kapcsolatot is akarnak létesíteni, mivel a szex az idővel érzelmi kapcsolatokat is válthat ki 2 embernél.? Hol lenne ilyen csajokra esélyem?2023. júl. 3. 12:29
1/15 anonim válasza:
Szóval most körbemagyaráztad, hogy csajt akarsz?
2/15 anonim válasza:
1. Nem csajt akart, csak olyat akibe üríteni tud, majd ha vonzódik hozzá, megtesz neki mindent, utána pattintja.
4/15 A kérdező kommentje:
Áh jáj jáj sose volt még csajom azért írok tudatlanul
2023. júl. 3. 12:46
5/15 anonim válasza:
Akkor kezd el :) a kommunikáció és az udvarlás nagyon hasznos dolog. S ne egyből a bugyiba akarj bejutni ha még 0 km-s vagy.
6/15 anonim válasza:
Én olyan csaj vagyok, aki érzelmi kapcsolatot is szeretne létesíteni majd szexelni. Csak nem ingyen.
7/15 A kérdező kommentje:
Akarsz beszélni?
2023. júl. 3. 12:57
8/15 anonim válasza:
#6 "nem ingyen" - van erre a szakmára egy ősi kifejezés 😅 S igen tudjuk hogy érzelmi kapcsolatuk van a szakma űzőinek - a pénzzel 😅
9/15 A kérdező kommentje:
Én is ilyen irányba mozdulnék az a legjobb
2023. júl. 3. 12:58
10/15 anonim válasza:
8. Gondolom te vagy az, aki osztozik a párjával az albérleten és a kaján. Aki mellett muszáj dolgoznia a nőnek is, de főzni és háztartást vezetni is. Aztán csodálkozol ha esténként olyan kimerült, hogy nem akarja leszopni a kis apró bögyörőd, persze majd like-olod a fészbukon a mémet,
hogy a nők féltékenyek, ha jó csajokat szivezel az instán meg ünnepnap ha van szex. De komolyan, mit vársz? A minimumot sem nyújtod. És azokkal van a gond, akik szeretnek új embereket megismerni és minőségi időt tölteni a másikkal, pénzért cserébe? Vicc, d eindulj csak ki azokból a kurvákból, akikre neked telik. Mert azösszesolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!