Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb nőknek tényleg bejönne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nőknek tényleg bejönnek a fiatal srácok?

Figyelt kérdés
Ez legtöbbször Brazzers jelenet, de most a valóságra értem. Én hiába 28 éves vagyok, de csak 18-nak nézek ki (férfi). Titkárnőm, ahol melózok nekem tetszik és lehetséges én is neki, mert pl vettem el tőle egy kis dobozt és véletlenül hozzáértem ruhán keresztül a melléhez és egyáltalán nem szólt semmit pedig még ki is dobhatna a melóból. Több hasonló eset is volt, de nem esik jó többet leírni. Olyan nők véleménye érdekel, akik 40 felett vannak korban, hogy ez mégis hogyan működik nálatok. Köszi!

2023. júl. 1. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Ta agyban is 18 vagy.
2023. júl. 1. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Vannak nők igen akik szeretik a fiatal farkakat. Most épp énis egy ilyennel randizgatok
2023. júl. 1. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem jönnek be a fiatalabb srácok.
2023. júl. 1. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Fiatal srácok nem !.

De a tőlem fiatalabb férfiak igen !

Srácok maradjanak a csajoknál ;)

2023. júl. 1. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt válaszolok a privátokra.

4-es vagyok.

51 éves Nő.

És a partnerem 39 éves Férfi.

2023. júl. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!