Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nőknek tényleg nagyon, de nagyon bejönnek a fiatal srácok?
arra gondolj hogy egy 45 éves nőt már dughatod akárhogyan és nem fogod tudni olyan könnyen felcsinálni
egy 19 éves lány meg elég problémás tud lenni ilyen szempontból és nem biztos hogy a kinézete meg a feszessége kompenzálja a más hiányosságait
közben mégis úgy adják elő magukat, hogy ők mindenkinek kellenek, és körülöttük forog a világ.
és még a social programming is ezt nyomatja hogy a nők testsúlytól és életkortól függetlenül GYONYÖRÜEK, NADE A FÉRFI 185 cm ALATT....az már nem férfi
Ismerek én is olyan érettebb nőket akik szimpatikusnak tartják a fiatalabb férfiakat. Ezzel semmi baj sincs. Nekem is volt dolgom érett nővel. Élvezetes volt, kielégítő. Érdemes adni a dolognak egy esélyt. Persze minde ki nincs ezen a véleményen mert az érettebb nők egyúttal megfontoltabbak is, és ezért igyekeznek korban hozzájuk közel álló férfit választani.
Külsőre én is jóval fiatalabbnak tűnök, pedig 29 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!