Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatalon bejönnek a jóval idősebb nők, akkor anya komplexusom van?
heeh jah
de mondjuk 20 éves vagy és ilyen 80-as jön be az brutál
a 40 még egész jó
Én is vagyok, 23 vagyok. 37 éves nővel voltam szex kapcsolatban. Jelenleg pedig egy 42 éves elvált nő tetszik. Szoktunk szemezgetni egymással, de még nem tudom hogy közelítsek felé, de nagyon oda vagyok érte.
Én is írtam ki hasonló kérdést, sajnos nem tudok semmit tenni ezellen, már hosszú évek óta csak a 35+ nők vonzanak. Suliban is már csak tanárnőkre izgultam, a velem egykorúak soha nem érdekeltek. Hátha egyszer így is rámtalál a szerelem. Vagy ha én leszek 30+, akkor már nem lesz vészes a korkülönbség, ha ugyancsak a MILF-ek fognak izgatni akkor is.
Örülök így 46 évesen, hogy van még remény, nem csak 60+ tatákat találni, főleg, hogy minimum 15 évet simán letagadhatok :D
Mindig öröm ilyen kérdéseket olvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!