Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje párkapcsolatban élők, még izgatónak találjátok, ha a párotok gyengéden megérinti a nemi szerveteket?
Figyelt kérdés
Idővel, ha már eloszlott a "rózsaszín köd", az érintések is unalmassá, szürkévé válnak egy kapcsolatban? Hogyan lehet életben tartani a "tüzet"?2023. ápr. 20. 15:37
1/12 anonim válasza:
Az mindig izgató, ha valaki úgy hozzádér, akármennyi év is telik el. Azt hogy hogyan lehet életben tartani, szerintem sok esetben nem is kell. Ha két ember annyira jól megvan, mind a kettő igénye ki van elégítve, az bőven elég hogy életben tartsák a tüzet.
Ha valami nem oké, akkor kell ilyeneken gondolkodni.
3/12 anonim válasza:
Igen. Imádja ha bármikor hozzá érek.
4/12 anonim válasza:
Igen. Ha a szexuális étvágy rendben van, akkor izgató. Persze nincs meg benne egy kezdeti izgalom érzése, de szexuálisan izgató. Tehát nem is lehet megmondani, hogy a másik érintése vagy maga a szexuális töltetű érintés az izgató-e inkább.
5/12 anonim válasza:
Szerintem sok év után, már 50évesen elég ciki.
7/12 anonim válasza:
Igen!
Az előző kapcsolatom 15 évig tartott, a mostani közel 3 éve, és ugyan olyan izgató volt, és most is az a szerelmem.
35/F
10/12 anonim válasza:
Ha éppen kanos vagyok, akkor persze feláll rá, és meg is dugom rendesen. De alapból egy társ 10+ év után nem olyan izgató, mint egy új. Közel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!