Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzza végre a kemény szex?
Barátommal egy hete szexeltünk utoljára mert egy műtétem miatt most 2 hétig nem lehet. Én megharapdáltam Őt, amit nem szeret, erre mondta hogy akkor most Ő fog engem megszadizni. Szex közben keményen bánt velem, megfogta a torkom, harapott, belenyomta az ujjait a számba, szopatott. Nagyon bejött. Nekem ő az első pasim, de szeretném megélni ezt a szubmisszív énemet.
Hogy kezdjem el neki ezt mondani?
22/L
Pl. egyszerűen elmondod neki, hogy mennyire élvezted, amit a múltkor tett veled.
Vagy megírod neki, talán úgy még izgalmasabb.
Harapdáld meg megint és akkor legközelebb is lesz kemény menet😉
Komolyra fordítva a szót tök jól leírtad itt. Szóval szó szerint így mondd el neki nyugodtan.
Nőként írok és én is ezt kedvelem inkább. Sajnos én azt tapasztalom sok esetben, hogy ez habitus kérdése a pasiknál, van akiben megvan ez, van akiben nincs. Aki nem tud dominálni és nem szereti keményebben a szexet, azt nehéz rávenni erre. De ha nyitott erre a barátod, akkor meg nagyon könnyen rá tudod vezetni.
Nyilván a kommunikáció sokat segít, de nem a legizgalmasabb ha ezt alaposan megbeszélitek, jobb ha spontán jön és pár szóból megértitek egymást. Fontos, hogy te is rendeld alá magad, és legyél elesett, áldozat szerű előtte, játssz rá a szerepedre. Nyújtsd hátra a kezed magadtól, hogy kulcsolja össze, térdelj le elé magadtól és ne használd a kezeid közben, nézz a szemébe. Ilyesmikre gondolok, ezek ki kéne hogy váltsák belőle a dominanciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!