Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állva lehet szexelni?
Figyelt kérdés
Úgy értem ,hogy felveszem a csajt és jól a falhoz szorítottom.2023. ápr. 16. 13:24
2/10 anonim válasza:
Vagy úgy is lehet ha a lány előre hajol ....
4/10 anonim válasza:
Lehet, csak krva kényelmetlen és 2 perc után elkezd valami fájni vagy 5x annyira elfáradsz.
5/10 anonim válasza:
Ha falnak szorítod, az már bántalmazás. Állva sokféleképpen lehet, de szerintem még F. Lacinak is gondot okozna, ha a csaj nem segít.
Felemelni egy dolog, de még mozogni is kell hozzá.
7/10 anonim válasza:
A kedvenc pozom ::)) szemből az egyik lábán font ::))
9/10 anonim válasza:
Nagyon vékony hölgyekkel igen.
Ha a pàrom enyhén terpeszbe áll, kellőkèppen nyomja a fenekét hátra fölfelé, akkor én simán betudom tenni a szerszámot, így állva is.
10/10 anonim válasza:
A legjobb számomra állva. Vagy hátulról vagy előről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!