Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ő 38F incel? Így néz ki meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 38F incel? Így néz ki meg ilyen beteges nézeteket vall valójában a többi incel is?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla? Nők véleménye is érdekelne, hogy mi a véleményük, illetve hogyan reagálnának, ha egy ilyen próbálkozna náluk.

https://www.youtube.com/watch?v=hm7BbfQHqE0

2023. ápr. 15. 20:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Fhu. Nekem nem az esetem.

L/21

2023. ápr. 15. 20:20
 2/15 A kérdező kommentje:

1!

Valahogy sejtettem :)

2023. ápr. 15. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Mint egy kisgyermek aki most tanulja a szavakat. xD

Na ettől aztán minden nő a karjaiba fog ugrani.

2023. ápr. 15. 20:40
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

A kérdező most azt hiszi, hogy mekkora király, pedig nyilvánvalóan kitett egy nem vonzó férfitől egy nem vonzó videót. De tudod ez egy szokásos incelező gyűlöletkérdés, sajnos a tudományok kategória is a gyűlölködésből áll, kis túlzással bármikor átmegyek oda, már ott is a fúj lúzerezés megy.

Nem értem, hogy tényleg ennyi e a szint a fórumon. Teljesen nyilvánvaló, hogy a legtöbb nőnek ez taszító. Úgyhogy akárhogyan nézem, a kérdés szimpla gyűlölködés és azt nem tudom, hogy amúgy ahhoz a bizonyos 38 évershez e4z a kérdfés miben is kapcsolódik, amiből szerinted ő e az. Nemnéztem végig a viudeót, talán mondja, hogy 38 éves?

2023. ápr. 15. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Mármint tényleg ez a szint, csak sajnos ez a normális sokaknak, azt nem értem, miért. De végül megértettem. Előző vagyok.
2023. ápr. 15. 21:07
 6/15 A kérdező kommentje:

3-4!

Ez nem incelező gyűlöletkérdés, mert itt tényleg egy incelről van szó, aki ráadásul gyűlöli is a nőket.

2023. ápr. 15. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy szimpla performance ahol a színészettel próbálkozó direkt belemondott a kamerába egy polgárpukkasztónak, vitaalapra okot adó szöveget. Az sem biztos, hogy a szövegmondó írta.
2023. ápr. 15. 22:01
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
A bő 3 perces videó alatt csak 2X tudtam elélvezni.
2023. ápr. 15. 22:07
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem 38f, ő azt írta magáról régebben hogy el van hízva.
2023. ápr. 16. 16:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Attól még lefogyhatott.
2023. ápr. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!