Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak, milyen volt az elso elmeny trans no-vel?
Figyelt kérdés
Milyen volt a péniszet megerinteni, bekapni, leszopni akar, illetve hova elvezett el? Mondjatok elmenyeket, milyen volt kivancsi vagyok.2023. dec. 4. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Lehetsz hetero ha felall nagyon nonek kinező transzra?
Minimum biszex
10 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mivel hetero vagyok, nincsenek élményeim férfiakkal.
2/9 anonim válasza:
Én femboyal voltam, nem tudom az számít-e, de azon kívül h megszopattam meg megdugtam nem értem az ő szerszámához. Ő maga alá élvezett én meg benne sültem el a végén. Nagyon jó volt, kellene már újra találni egy fiatal kis femboyt 25F.
4/9 anonim válasza:
#3-as vagyok, ja majdnem meleg lettem amikor véletlen egy nagyobb lökésnél majdnem összértek a zacsijaink😱.
Am bi vok, nem is allitok mast
5/9 anonim válasza:
Hetero vagyok, de a femboyok némelyike olyan szintre tökéletesíti a látszatot, hogy hmm...
6/9 Oldfire válasza:
Nem voltak ilyen élményeim. Nem is lesznek.
7/9 anonim válasza:
Egy heteró nem nyúl egy magát nőnek képzelő férfihoz....
8/9 anonim válasza:
Hat ha magat heteronak tartja valaki,mi a fene veszi ra, hogy megerintse a faszat a transznak, sot leszopja, stb?
9/9 anonim válasza:
Nem volt jó. A képek alapján adta de élőben igénytelen kiskur..va volt.
Szörös volt a lába....brrrr.
A farka elég jó tapintásu volt a kezemben merevedettmeg de nagyon görbe volt...de a spermája viszont fincsi volt🤔.
Következőre biztosan nem hozzá megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!