Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom/szadista Férfi vagyok (32) arra lettem figyelmes, hogy mostanában több a sub férfi mint a sub nő. Így kissé nehézkes a domináns férfiak dolga mostanság (heteró alapon) vagy nagyon elbújtak ezek a nők?
Sub Mazo nő vagyok
Bár ki próbáltam a domináns szadista Úrnő szerepet
De igen én is azt vettem észre h hirtelen nagyon sok sub pasi lett
29N
#2 akkor nem csak nekem tűnt fel. És nem csak itt, smpixien is (új regisztrálók között) ismeretségi körömből is most derült ki 2 haverról, hogy a sub pasi vonalat erősítik.
De legalább látom vagyunk akkor egy kevesen még dom-szadista férfi és sub-mazó nő
Igen én is így látom switch pasi vagyok de jónéhány Sub pasitòl kaptam megkeresést hogy...
Nem köszönöm.
Párom Domináns hajlamokkal rendelkezik.
De korábban fordítva volt.
46F
Én sub nő vagyok és eddig se találtam domináns féfit:D szóval nem tudom, hogy régen mik voltak az arànyok. Sub férfival pláne nem találkoztam. Csak itt gyakorin láttam párat. Amúgy biztos nincs több, max jobban fel merik vállalni a vágyaikat
Smpixie nekem nagy csalódás volt
#5 Régebben én több sub nőbe botlottam bele ilyen olyan oldalakon, persze voltak kamuk is.
Lehet igazad van a felvállalással kapcsolatban.
Smpixie nagyon az, az oldal célja az jó, de a felhasználói bázis már kevésbé. Sok az elvárás, cserébe semmi, vagy az embert válaszra se méltatják mindegy milyen stílusban ír az ember.
#6: Mikor egy pasi arra panaszkodik, hogy sok az elvárás, az nekem mindig red flag:) meg egy dom nem is picsog ilyeneken az én meglátásom szerint.
A válaszra se méltatnak dologra csak annyit mondok, hogy profilkép nélkül vagy 100 üzenetet kaptam. Ha lett volna képem, szerinted mennyien támadnak le? Ott a nők nem tudnak ismerkedni, mert konkrétan lehetetlen ilyen körülmények között
Jogos sajnos mindenki úgy van vele hogy hátha ő a kivétel. De miért nem tudom.
Évek óta nem vagyok a pixin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!