Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dom/szadista Férfi vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sickmind kérdése:

Dom/szadista Férfi vagyok (32) arra lettem figyelmes, hogy mostanában több a sub férfi mint a sub nő. Így kissé nehézkes a domináns férfiak dolga mostanság (heteró alapon) vagy nagyon elbújtak ezek a nők?

Figyelt kérdés
Vagy nekem volt eddig mázlim h több ilyen nővel beszéltem/játszottunk, mert az is lehet. Volt egy kis szünetem a témában és mostanában több sub férfi jön szembe velem a neten mint nő

2023. aug. 31. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

50 dominans ferfi vagyok. Sok-sok benne vagyok, rengeteg tapasztalatom van.

Ahogy en latom:

1. 2009- olyan szintu kivandorlas zajlott, zajlik le amire mar nagyon reg lattunk peldat.

2011-2013 kozott rendszeresen voltak tamogatott kapcsolataim ( mivel nos voltam es csak igy tudtam megoldani)

Az akkor meg letezo expressz. Hun hirdettem, napi 5-6 komoly, nem roma, nem lepukkant, jogaszhallgato, medika, modell jelentkezo volt.

A hirdetesben nem volt tematikus tehat nem volt feltetel a bdsm, megis a legtobb holgy nyitott volt a szub szerepre…

Minden hosszabb kaland barati bucsuzassal vegzodott mivel a legtobben egyszeruen kivandoroltak.

Roviden, rengeteg fiatal, lanyok fiuk hagytak itt az orszagot.

2. A normal tarskereso platformokon is panaszkodnak, mindenkinek nehez part talalni, ugy tunik mintha 20-30 szor annyi pasi keresne partnert mint no.

Ennek az az oka hogy mindenki csajozik, is, kapcsolatban elo nos es minden mas pasi is.

3. Konkretan a bdsm. Ahogy elobb irtam oriasi a kereslet a holgyek irant, a szub holgyek irant meg aztan vegkepp.

Rengeteg agyatlan, muveletlen iq bajnok pocsvirag van ,sajnos, akik domnak kialltjak ki magukat, mert rajottek hogy jo nagyot tudnak utni es ezt ok elvezik.

Szoval ugy gondolom, a szub lanyoknak inkabb rossz tapasztalataik vannak, es bizalmatlanok,inkabb neki se allnak, vagy nem merik felvallalni magukat igy a tarskeresokon. Erthetoen.

2023. szept. 1. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Vanilla nőként voltam Smpixie-n.

Majdnem ugyanannyi szub pasi jelentkezett,mint dom.

Ami nekem feltűnt,mindenki gyakorlott dom/sub-nak vallja magát,közben kb 5 sor után kiderült,sokan csak heccből,próbaszerűen regisztráltak az oldalra,fogalmuk sincs,hogyan kell közeledni egy nőhöz,főleg úgy,hogy a beteg vágyaikat akarják kiélni.

Az persze más téma,hogy az Smpixie is egy társkereső,itt is 1000/1 talán,aki normális és képes értelmesen kommunikálni.Ilyen téren nem jobb egyik társkeresőtől sem,ugyanolyan nehéz normális partnert találni.

2024. febr. 3. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindenfele ismerkedest tonkrevagtak az appok meg az erkolcsi zulles. Ahogy elottem irtak is kep nelkul kapott 100 uzenetet. Folyamatos ez a tulterheleses tamadas a pasik reszerol.

Divat lett napi 50-100 csajt not jobbra huzni mindenkinek. Ha fuggetlen ha nem ha akar barmit is ha nem.

A kivandorlas sem segitett a dolgon, fiatal fuggetlen nok szazezrevel mentek el

szept. 18. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!