Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub hetero férfiak és nők, nektek mi kell ahhoz, hogy a domináns fél utasítására, a saját nemetekkel létesítsetek szexuális együttlétet?
Az SM nem arról szól, hogy olyanra kényszerítünk embereket amit nem akarnak.
Neked se sok fogalmad van erről a világról ezek szerint, hogyha ilyen kérdést teszel fel.
Így már a kérdés is hülyeség.
1#
Benne vagyok, benne élek. Írd már le, hogy hol írtam hogy kényszerítve van?
Te tanulj szöveget értelmezni.
Van Sub, akit vonz a megalazás ezzel, de van akinek ez tabu. Azt lehet amibe mindkét fél vagy több beleegyezik.
BDSM nem kényszerítés.
Nézz utána mi a BDSM mielőtt ilyeneket írsz. Direkt írtam BDSM-et, mert az SM pláne nem ez. Tisztázd mi az SM utána írj, de kicsit segítek. Az SM a fájdalom okozás ill a fájdalom átélésének az élvezete, nem pedig az utasítás, irányítás. Ami a BD DS SM-ből aminek rövidítése S BDSM a DS része.
Bocsánat a kioktatasért.
Nekem az kellene, hogy határozottan rám parancsoljanak. De csak orálig mennék, az anált nem szeretném.
F/sub
5#
Van aki annyira szeret engedelmeskedni és alázkodni, hogy belemegy. Tudok ilyenről. Bár igaz nőknél szerintem könnyebb...lehet azért, mert azt a társadalom jobban elfogadja.
Swingerekben is női bi okés, ffi bi nem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!