Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munka után engednétek a pasitoknak, hogy bugyit is lehúzza rólatok? Saját sztorim.
Figyelt kérdés
Ma dolgoztam egész nap egy rendezvényen mint hostess, aztán hazatérve nyilván levetkőztem, aztán mikor csak tanga volt már rajtam odajött barátom és popsimnál azt is le akarta húzni rólam, de én nem szerettem volna, nem engedtem. Inkább tusolni volt kedvem.
Szerintetek gáz ahogy reagáltam?
(N)
2023. nov. 13. 00:20
2/8 anonim válasza:
Nem, de ne legyél szégyenlős a pasid előtt :)
3/8 anonim válasza:
Pasiként volt, hogy kezdeményeztem, de egy kis játék után elengedtem a barátnőmet tusolni. Ne legyen ő se feszélyezve, meg jobb ha tiszta :)
4/8 anonim válasza:
Egy képet feldobhatnál, látnunk kéne hogy néztél ki bugyiban.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem okozott volna gondot ha sexre került volna a sor.26N
7/8 anonim válasza:
Simán engedném! Aztán közös zuhany, és jöjjön aminek jönnie kell! :-)
8/8 anonim válasza:
Nics attol jobb ha a pasi veszi le rolam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!