Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú srácok, szerintetek is ciki a fanszőr a pénisz körül? Aki natúron hagyja azt befolyásolja a saját mérete? Arra is kíváncsi vagyok, hogy a csajok mit gondolnak a témáról.
A ciki szerintem az hogy még mindig van aki lenézi a szörzetet.
A szőr normális, személyfüggő kinek mi tetszik de szégyellni nem kell.
Ha nincs szőr nagyobbnak látszik.
Így is megijednek tőle első találkozás alkalmával, szóval nem szorulok rá, hogy borotváljam. 😃
Azért kicsi trimmeles természetesen van, hogy ápolt legyen.
Nincs összefüggés
Amit megfigyeltem hogy kevés a borotvált meg a dzsungel is
A legtöbbnek trimmelt.
Én borotválom de úgy vagyok vele hogy az ember legalább trimmelje mert nem egy gusztusos dolog a hosszú elhullajtott fanszőrszálak
Viszonylag nagy a farkam és natúr szőrös vagyok. (néha persze rövidítem)
Ha kisebb lenne, tuti mindig rövid lenne, hogy nagyobbnak tűnjön, így viszont csak férfiasabb az összhatás
Bár nincs nagy farkam, de szégyenkezni sem szoktam miatta, átlag méret. Ennek ellenére kb 2-3 hónap volt az életemben, mikor levolt borotválva, mert kiváncsi voltam milyen. Ezenkívül nagyrészt natúr szőrös volt mindig. Elég dús szőrzetem van, de nem dzsungel azért. Havonta egyszer vágok a hosszából pár milimétert ollóval, hogy azért ne legyen nagyon hosszú, de ennyi.
Azt tudom, hogy optikailag sokkal nagyobbnak tűnne, ha levágnám a szőrt, dehát valójában úgysem lesz nagyobb. Nőkkel már volt dolgom jó sokkal, volt, aki nem volt nagyon elragadtatva attól, hogy szőrös, de fel sem merült, hogy emiatt ne szopjon le, vagy bármi. A nagy részének pedig semmi gondja nem volt vele, voltak nőim, akiknek kifejezetten bejött, hogy férfias. Jelenlegi barátnőm pedig meg is mondta, nem vághatom le. 28F
Nekem húsfarkam van, de trimmelni szoktam. Borotválni semmiképp se!
38 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!