Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le minden heteró ha volt meleg kalandja?
Figyelt kérdés
Nekem volt tiniként fiúval olyan ami nem heterós. Mégis ha ez szóba kerül mindenki gáznak tartja. Pedig tudom, hogy másnak is volt. Egyszer kipróbáltam és kész. De miért kell letagadni mindenkinek? Mint pl gimibe osztálykiránduláson mikor volt közös maszti. Az se heterós mégis megtörtént.2023. dec. 9. 11:01
1/27 anonim válasza:
Mert bélyegként teszik rá, hogy meleg vagy akármi. Engem részegen haver szopott le. Jó élmény amúgy, de nem kértem újra, bár ha felajánlaná tuti belemennék mert nagyon élveztem, de nem tartom magam ettől binek vagy akármi, plusz ez magánügy. Sose hoznám szóba...
2/27 anonim válasza:
Biszex pasi vagyok, sosem tagadtam. Nekem is van olyan ismerősöm, akivel szexeltem de a külvilág számára játsza, hogy homofób! Pedig mindent csináltunk kettesben, amit két pasi csinálhat!
3/27 anonim válasza:
Nekem is volt gimiben és letagadnám. Nem azért mert rossz volt vagy ilyesmi, mert nem. Csak nem akarom, hogy bárki tudja. Osztálytársam volt a srác és kb heti 1x leszopott 1 éven át. Aztán átment másik suliba. Élveztem. 15 voltam és kanos. Megjegyzem életemben nem szoptak olyan jól. Ha szóba hozná biztos zavarba lennék. Bár lehet belemennék. De társaságban letagadnám az fix.
4/27 anonim válasza:
Mert akiknek meleg kalandja van az nem hetero
5/27 anonim válasza:
Mert akinek volt meleg kalandja az nem hetero.
6/27 anonim válasza:
Mert akinek volt ilyen kalandja, az nem hetero.
8/27 anonim válasza:
#1 nem bi vagy hanem egy homokos
9/27 anonim válasza:
Miért hiszi az, akinek volt "meleg kalandja", hogy hetero?...
10/27 anonim válasza:
Miért aki kinyal egy nőt az meg lányos mert a leszbik szoktak többet nyalni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!