Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért természetes mára az, hogy sok nő segglyuka egyenlőséget nyert a vaginával?
Írtam, hogy análisan nem szexelünk?
A legritkább esetben nem történik anális szex az együttléteink során. Többször marad ki a punci.
Amit te írtál, hogy direkt kéri, mert attól élvez el végül, az nem az anális szex.
Nem azt írtam, hogy nem szoktatok, hanem hogy ez nem az.
Ezen a példán át én mindössze arra a tényre akartam itt rámutatni, hogy sok esetben a csak tisztán csiklói (és/vagy hüvelyi) izgatása nem is elég neki az elélvezéshez, kifejezetten szüksége van az anális ingerre az orgazmus eléréséért, például. Merthogy ez elég szemléletes az análszex "kényezere" elleni érvként.
Ezzel pedig nem azt mondtam, hogy nem szexelünk análisan, hanem csak azt, hogy hülyeség, hogy a nők ezt úgymond nem élvezik (így, általanos kijelentésben, mindenkire ráhúzva), és csak "alávetik magukat" a seggükkel való babrálásnak, mert "különben elhagyja a párjuk". A mi esetünkben, ahogy írtam, van, hogy a puncin keresztül el sem tudna jutni, anális inger kell, hogy érje őt ehhez.
Ahogy hüvelyi szex közben is akkor jutott el egyszer lüktetős-rángatózós hüvelyi orgazmussal rajtam, mikor váratlanul három ujjamat bedugtam hátulról neki.
Ahogy anális szex közben is eljut csiklóizgatással kombinálva. Igen, csiklóizgatással. És? A nők többsége hüvelyi szex során is csak csiklóizgatás mellett élvez el.
A lényeg tehát: attól, mert valaki nem szereti az anált, még ne vetítse ki saját véleményét "a nőkre", hogy aki tőle eltérően ezt megteszi, az "csak félelemből" teheti ezt, merthogy "mit lehet ezen élvezni".
Attól, mert az adott nőt a hideg kirázza a gondolatától is, NEM azt jelenti, hogy ez általánosan minden nőre igaz, és lehetetlen, hogy másként legyen, nem _szeretheti_.
Ahogyan itt mások is írták. És nem, nem 100-ból 1. Lehet, hogy akár a nők többsége is nem szereti. De egyáltalán nem akkora többsége, mint az anál felé indulatokkal tekintők írják azt, hogy aki megteszi, az is csak rettegésből (ezáltal mintegy "felmentve" magát, hogy ne érezze más nőkkel szemben "kevesebbnek" önmagát).
Én sem tudom, hogyan szeretheti valaki a hagymás májat, de nem vitatom el, hogy sokan szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!