Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért természetes mára az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért természetes mára az, hogy sok nő segglyuka egyenlőséget nyert a vaginával?

Figyelt kérdés
Úgy értem sok kapcsolatban úgy van használva a segglyuk, mint a punci. Holott a lányoknak is ürítésre van biológiailag a végbelük kitalálva, nem pedig egy méretes farok ki-be mozgására és az ondó belövellésére. Mégis manapság az anál sok helyen alap, a lányok azt írják, hogy élvezik, elélveznek tőle. De mégis belegondolnak, hogy ott távozik a széklet, a gáz, és arra a helyre dugdossa a hímtag a méretes péniszét, amivel a szűk nyílást, a záróizmot szét is feszíti és roncsolja. A szagokról amik közben lehetnek, szar, fing nem is beszélve. Hogy lehet ezt bírni de főképp élvezni?

2023. nov. 25. 12:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

9, vegre valaki normalis :)

8-as voltam

2023. nov. 25. 15:25
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Mert a segglyuk finom:)
2023. nov. 25. 15:57
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

Én volt, hogy barátomat megkérdeztem, hogy mit gondol a popsiszexről, és visszakérdezett, hogy miért, akarom? Azt mondtam neki, hogy csak ha ő is szeretné, belement nyilván.

Nem volt jó, ezért azt mondta, hogy akkor nem erőlteti.

Tehát megtudtam vele beszélni, és nem akarja odarakni.

2023. nov. 25. 19:15
 14/25 anonim ***** válasza:

Megbeszélés kérdése. Én tudnám csinálni, próbáltuk párszor. Nem rajong érte, tiszteletben tartom. Belegondolok hogy én sem szeretném ha análisan megcsinálnának. Számtalan más izgalmas dolgot is lehet csinálni! Ha meg a nő igényli, hát had szóljon. Oda bele lehet élvezni legalább!

45/f

2023. nov. 26. 03:27
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Akkor ő a 100bol 1

Nem megtiltottam azt írtam ez a nőknek 99% nem jó csak alavetik magukat tisztelet a kivételnek aki épp írt

Egs

2023. nov. 26. 07:26
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Miért természetes mára az, hogy sok nő szája egyenlőséget nyert a vaginával?

Úgy értem sok kapcsolatban úgy van használva a száj, mint a punci. Holott a lányoknak is evésre van biológiailag a szájuk kitalálva, nem pedig egy méretes farok ki-be mozgására és az ondó belövellésére. Mégis manapság az orál sok helyen alap, a lányok azt írják, hogy élvezik. De mégis belegondolnak, hogy a hímvesszőn távozik a vizelet, és azt dugdossa a másik ember szájába. Hogy lehet ezt bírni de főképp élvezni?

-------

Miért mindig csak az anál kapcsán merül fel ez a hülyeség?

U.i.:

A végbél nincs 0-24-ben tele széklettel.

Emellett nincs a világon olyan, hogy egy izom a használattól gyengülne el. Ha így lenne, a melegek kollektíven pelenkában járkálnának az utcán, hiszen nekik más módja nincs is a szexnek.

Hagyjuk el ezeket a városi legendákat az elgyengült záróizomról, meg pelenkákról végre...

2023. nov. 26. 20:14
 17/25 anonim ***** válasza:
20%

*Akkor ő a 100bol 1

Nem megtiltottam azt írtam ez a nőknek 99% nem jó csak alavetik magukat tisztelet a kivételnek aki épp írt"

Beszéltél talán minden nővel, hogy ezt kijelented? Az én párom konkrétan el szokott jutni arra a pontra, hogy közel lenne az orgazmus, de nem tud átlendülni, és ilyenkor rendszeresen azt kéri, hogy dugjam fel 2-3 ujjamat a fenekébe, amitől fél percen belül elélvez. Másképp nem sikerül neki.

Hozzáteszem, még szingliként is rendszeresen izgatta magát análisan maszturbáláskor is.

Ne saját szűk keresztmetszetű látómeződet vetítsd ki általánosan az emberekre. Én sem tudom, hogyan szeretheti bárki a fokhagymát, mégsem mondom, hogy akik szeretik, csak megfelelni akarnak bárki felé.

2023. nov. 26. 20:55
 18/25 anonim ***** válasza:

Kedves 17

Amit te csinálsz a partnereddel az nem egyenlő azzal, hogy seggbedugod és CSAK attól elélvez. Két külön dologról beszélsz. Te dugod vagy izgaod máshogy és izgatod análisan IS. Ha már szűk látókörről beszélsz.

2023. nov. 27. 09:46
 19/25 anonim ***** válasza:

#18 Attól sem élvez el, ha szájjal kényeztet engem, mégis élvezi, és szívesen csinálja.

A lényeg azon van, hogy nem "aláveti" magát, sem pedig "bevállalja", hanem _élvezi_, és _igényli_ az anális szexet.

2023. nov. 27. 13:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Amit Te írtál, az nem anális szex. De ok.
2023. nov. 27. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!