Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, mi a véleményetek egy ilyen nőről?
Eléggé megoszlanak a vélemények a nagydarab csajokról, ezért kiváncsi vagyok, a többségnek mi a véleménye?
“ Ha valaki napi tíz szál cigit szív, arra sem válasz, hogy van, aki 20 szál cigit. Sem az, hogy sokan dohányoznak fiatalok is.”
Én értem, amiről te beszélsz, de ezek ilyen irányzatok, amelyek mostanában nagyon divatosak. Pl kijelented, hogy a dohányzás mennyire durva dolog. Vagy ha valaki elvan hízva. Nem, nem biztos hogy az, csak divat lett ezt mondani.
*Helyesbítek.
Divat lett ezeket "másként egészségesnek", "így szépnek" nevezni, de az orvosok, akik nem a kordivatnak és a píszínek felelnek, hanem a tudománynak, azt mondják, ez káros.
42
Hát igen, mi nem káros ma az orvosokeg mindenki szerint? A levegő is az ;)
Pont ezzel védekeznek a bagósok is.
Könnyebb ignorálni az ilyen "hablatyokat", mint tenni a lefogyásért.
A világ változzon hozzánk, csak nekünk ne kelljen a kisujjunkat se megmozdítani, az fárasztó.
Számomra visszataszító minden kövér ember. Akár nő, akár férfi.
Sajnálom, de ez van. Még csak melléjük sem ülök le, és egy étteremben is csak háttal lehetek feléjük, mert különben enni sem tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!