Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, erről az állításról mit gondoltok? Családcentrikus partnerrel langyos az ágy, a forró ágy pedig vélhetően család nélküli lesz...
Figyelt kérdés
(leírás a kérdéshez nehogy félreértések legyenek: véleményre vagyok kíváncsi nem a saját életemhez kértem tanácsot. A kérdés pasikhoz szólt, és a "tortának" most csak egy szeletés nézzük, nincs lehetőség minden részlet és minden oldal kibeszéléséhez "bezzeg a pasik" stb. A kérdés nem a nők ellen szól és ne is vegye senki támadásnak. Nagyon remélem, hogy lesz olyan aki azt írja igenis hűséges kapcsolatban családalapítás mellett is jó forró az ágya és nem egy melegítőpaplan miatt)2023. aug. 23. 09:14
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem helytálló ez az állítás. Család nélkül is kihűlhet az az ágy, ha kapcsolatban kialszik a tűz. Azaz mindkét félnek tennie kell azért, hogy a párkapcsolat működjön és ne vesszen ki belőle az intimitás. Persze gyerek mellett minden megváltozik. Nehezebb lesz ezt fenntartani, főleg mikor még kicsi és mindenben a szüleire van utalva. Viszont az, hogy nincs (még) gyerek egy kapcsolatban sem garancia a működő szexuális életre. Vagyis kizárolag tőlünk függ, hogy a körülmények dacára képesek vagyunk-e fenntartani azt. Vagy hagyjuk, hogy a megszokás, a mindennapi élet és azok megpróbáltatásai kikezdjék a kapcsolatot.
37/F
5/5 anonim válasza:
Szerinted, ha 40 éves koromig agglegényként csajozgattam, alkalmiztam, stb. És tegyük fel, hogy jó voltam addig az ágyban. Akkor ha utána megnősülök, és monogám leszek, elfelejtek dugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!