Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, mi a véleményetek egy ilyen nőről?
Eléggé megoszlanak a vélemények a nagydarab csajokról, ezért kiváncsi vagyok, a többségnek mi a véleménye?
Nekem a teste tetszik de a feje valahogy nembegyere.
ma 10:46
Nem az én válaszom volt, de egészségügyi szempontokból lenne számára is okosabb ha lefogyna, mert ilyen testalkattal sanszos, hogy idősebb korban komoly problémái lesznek.
dugásra jó ha nincs más, kapcsolatra nem kéne
19f
"Nem hiszem, hogy ezt a témát ide kell keverni"
Pedig de. Az elhízottságot és az egészségügyi problémakat nem lehet elválasztani egymástól.
És ez, azon túl, hogy senki nem akar olyan nővel élni, akinek 50+ évesen már egy csomó gyógyszert kell szednie, vérnyomáscsökkentőtől a pockopásra valóig, másfelől a szexben is hallottam másoktól olyat, hogy például nem bírta a lovagló pózt a lány.
"ez még nem olyan fokú elhízottság, hogy az egészségre káros legyen"
De.
"illetve van aki egyszerűen nem tud leadni."
Nem, nincs ilyen. Ha több kalóriát éget el egy szervezet, mint amennyit bevisz, akkor _nem tud nem fogyni_. Ha egy homokrakásból többet lapátolsz ki, mint amennyit rápakolsz, akkor a homokrakás elfogy. Az ilyen szabályszerű.
A legtöbben ott rontják el, hogy csak nem esznek - de ez kevés. Mozogni is kell, különben csak a fele van meg.
Ja: és önmagában nem elég lefogyni, majd visszatérni utána "végre valahára" ugyanabba az ülős-evős életmódba, mikor elérte valaki a kívánt testsúlyt, mert ugyanúgy visszahízik megint. A keveset enni - rendszeresen mozogni egy életmód, nem egy periódus.
Minek véleményezzük, van akinek tetszik és kész.
Te se tetszel mindenkinek , boztos vagyok benne.
Attól még, hogy szexi meg a helyzethez képest kinda jó helyen van az a zsír, attól még nem egészséges.
Igen, amúgy nekem tetszik ez a típus is. Dugnám? Hát hogy a viharba ne! Összejönnék vele? Ha azon kívül, hogy szexi, minden más is passzolna, akkor simán. De ettől még nem egészséges ez a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!