Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi társaim volt már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim volt már veletek ilyen? Ez miez valami fetish?

Figyelt kérdés
Fősulin egy csajjal egy alkalommal szinte letéptük egymás ruháját majd megfogta mind a két csuklómat, feltette a fejem fölé és teljes kinyújtott nyelvvel erősen végignyalta mind a kettő hónaljamat. Persze meglepett meg az is, hogy nagyon jólesett de hát a nap végén voltunk és hát biztos nem volt olyan mint fürdés után bár nem vagyok izzadós de akkor is... Sajna más ilyet sosem akart csinálni ő meg már foglalt volt így nem lett kapcsolat.
2023. aug. 17. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Ilyen még nem. Olyan volt, aki mindenhol csókolgatott az ágyban, szóval ott is.

Amúgy pozitív, nekem is bejönne egy ilyen csaj.

2023. aug. 17. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak olyanról tudok beszámolni, hogy a nő végigsimogatott, még a lábfejemet is, aztán végignyalt, ott is, de a mellbimbómat is, aztán gyakorlatilag " megerőszakolt, miután leszedte az összes ruhát rólam, rámült terpeszben, megfogta, berakta magának, aztán olyat lovagolt rajtam,ahogy beleszedültem... én szóltam, hogy el fogok menni hamarosan, erre még vadabbul csinálta.

Én elélveztem, abban a pillanatban ő is, sikított, és összepisilte magát rajtam.

Sajnos ez egyszer történt meg, egy random helyen és találkozás alkalmával, ráadásul tudtommal volt párja.

Isteni volt, de sajnos fél év múlva autóbalesetben meghalt...

2023. aug. 17. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es részvétem, hogy meghalt :(

Amúgy jó élményed lehetett, én is tök élveznék egy olyat, mikor elmegy egyben be is pisil :) Volt csak egy alkalom egy exem ahol egyszer csak kicsit becsurrant neki hasonló módon mint nálatok, nagyon élveztem míg ő meglepődött saját magán és többet nem is fordult elő.

2023. aug. 17. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó jel, bevállalós a csaj.
2023. aug. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!