Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves női társaim volt mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves női társaim volt mar ilyen veletek ?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból beleneztetek a párotok telefonjába es sex videók voltak benne ? XD

En ma meg akartam nezni milyen kepek vannak es hat talaltam benne vagy 5-6videot.de nem mostaniakat kb 2018-ban tölthette le.de szerintem el isfelejtette h ilyenek vannak a telefonjan.es talaltam olyat ami 2016-os de 2018-ban vette a telefont azt nem ertettem .na mind1 kicsit meg lepett.

Ti hogyan reagalnatok ?nagyon kiváncsi vagyok.

2021. jan. 20. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Amennyiben nem ő és egy másik nő van a videókon, engem nem érdekelne.
2021. jan. 20. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon meglepődnék. Úgy érezném nem ismerem őt eléggé.

Igaz soha nem nézegetem a telefonját.

2021. jan. 20. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

#3-asnál ez már beteges.

Minden kérdés alá ki írja.

2021. jan. 20. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Sosem néztem még bele a képeibe.
2021. jan. 20. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik(ne), hogy nem néz bele senki a másik telefonjába,gépébe, emailjébe, postai levelébe.

Ez egy elég undorító szokás,nem értem, miért nem ment rendőrnek az, aki kutakodni akar ?

Sosem néztem bele senki családtagom eszközébe, sem ők az enyéimbe.

Bizalom nulla annak, aki kutakodik.

2021. jan. 21. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!