Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Ti elválnátok ha ti párotok folyamatosan megcsalna, hazudna, és nem volna veletek őszinte?
Ha a józan eszedre hallgatsz,akkor igen.
A fájdalom nem biztos,hogy ennyit megér.
Vannak rendes nők is,akik megbecsülnének.
Én azt gondolom, hogy egy normális kapcsolatban magadat is legalább annyira kell szeretni, mint a párod. (És persze fordítva, a párodat legalább annyira, mint magadat.) Neked saját magad kellene megtanulni szeretni, a párodnak meg téged.
Szerintem amit érzel, az nem szeretet, hanem függés.
Egy nő
Micsoda kérdés...még szép!
Jobb minél hamarabb túlesni rajta, mielőtt még több fájdalmat okozna a kapcsolat.
Hát én is voltam ebben a cipőben,de én megundorodtam tőle,egyedül a gyerekem tartott életben,na meg ezt az elcseszett kapcsolatot.Ha van gyerek,akkor most lépj valamerre,mert súlyosan rá mehet az idegrendszeredre!Figyelj!Életből csak egy van,nőből van a több!A többi rajtad áll,hogy melyik úton mész tovább!Próbáltam én is megmenteni,de egyre jobban bevadult!Szerintem hagyd ott!Csak a megcsalás az nem bűn,ha válásra kerül a dolog,az a bűn,ha te le k@rvázod!
Csak nyugi semmi para!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!