Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, mi a véleményetek egy ilyen nőről?
Eléggé megoszlanak a vélemények a nagydarab csajokról, ezért kiváncsi vagyok, a többségnek mi a véleménye?
D*gnám mint a lopott biciklit. Számomra csak a telt és a kövér nők az etalon. Nem érdekel az sem ha idősebb korára még nagyobbra hízik, ha nem konkrétan és egészséget károsítóan "Jabba" valaki, akkor nem kell őt a súlya miatt zaklatni.
31F
Volt hasonló alkatú csajom,sőt talán még dagibb is.
Igazából számomra olyan volt a 99%-os étcsoki. Izgis de nem jó.
Nagy meg puha de nem. Van nekem is eleg bajom erre itt van ő akinek boritékolva van a napi 20bogyó hogy másnap reggel is felkejen.
Rokonaim 3/4 része bőven túlsulyos volt vagy még mindig az...
Izületi problémák,vernyomás,koleszterin, ér szükület/tágulat. Agyverzés.... nem köszi.
Én azzal értek egyet aki azt írta hogy ha aranyos akkor dögös tud lenni.
Az egészségről annyit hogy aki vékony nem feltétlenül egészséges.
Van ismerősöm aki ilyen testalkatú. Hetin 3x jár edzeni és sokkal egészségesebb mint én pedig vékony vagyok.
"Az egészségről annyit hogy aki vékony nem feltétlenül egészséges."
Igaz, aki vékony, még nem feltétlenül egészséges. Viszont aki elhízott, az biztosan egészségtelen.
"Igaz, aki vékony, még nem feltétlenül egészséges. Viszont aki elhízott, az biztosan egészségtelen."
Még véletlenül sem igaz. Olvasd tovább a kommentet. Egy elhízott ember nem feltétlenül küzd egészségügyi gondokkal csak nagyobb rá az esély.
"Még véletlenül sem igaz."
De, igaz.
"Olvasd tovább a kommentet."
Hiába, mindegy, mit írsz tovább. Attól még, hogy _hozzád_ képest az az adott személy jobb kondiban van, még nem jelenti azt, hogy _jó_ kondiban van.
Hiába, mindegy, mit írsz tovább. Ez tény.
Nagyon jó kondiban van. Futóversenyeken vesz részt és az összes vérképe jó pedig már rég elmúlt 30 éves, nem ő az egyetlen ilyen.
Tudom nehéz elfogadni/elhinni De a túlsúly nem egyenlő az egészségtelennel. Utána lehet nézni.
Attól hogy te így eldöntötted nem így van. Szia 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!