Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, mi a véleményetek egy ilyen nőről?
Eléggé megoszlanak a vélemények a nagydarab csajokról, ezért kiváncsi vagyok, a többségnek mi a véleménye?
"az összes vérképe jó pedig már rég elmúlt 30 éves, nem ő az egyetlen ilyen."
Mi a fene, talán te vagy a házi orvosa?🙂
"Tudom nehéz elfogadni/elhinni De a túlsúly nem egyenlő az egészségtelennel. Utána lehet nézni."
Majd ha az orvosok is ezt mondják, nem te, akkor beszélhetünk róla. Addig inkább azoknak hiszek, akik évekig ezt tanulták, nem egy anonim internetes felhasználónak.
Ideig oráig jó lenne. De hosszúra nem. Ha lefogy az máskérdés.
A a képen csaj arca nem tetszik.
“szerintem az ilyennek nagy fasz is kell, mert nagyok a párnák neki alul a hájtól.”
Hát akkor nagyot kell neki adni :D
Nekem egyáltalán nem jönnek be sem a túlsúlyos, sem az elhízott nők.
De a kommenteket olvasgatva úgy láttam, néhányan azért kezelésbe vennék ezt a nőt is.
37
Erre voltam kiváncsi, hogy a nagy többségnek milyen véleménye van egy ilyen csajról. Azért ez nem extrém elhízás, és egyáltalán nem ritka ez a testalkat fiatal lányoknál sem, szülés után pláne nem. Megvan a magam véleménye is a dologról de direkt nem írom le, hogy ne befolyásoljam a témát.
Egyértelmű a magad véleménye: mentegeted.
Attól, hogy létezik ennél is szélsőségesebb méretű elhízás, még ugyanúgy elhízás ez.
Ha valaki napi tíz szál cigit szív, arra sem válasz, hogy van, aki 20 szál cigit. Sem az, hogy sokan dohányoznak fiatalok is.
És nem, a terhesség sem jelenti, hogy valakinek el kell híznia. Feleségem 49 kiló volt a szülés után. A nővérem sem hízott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!