Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért nem lehet ŐSZINTÉN beszélni a női szexuális igényekről?
Akkora faxságok vannak itt sokszor, hogy az embernek égnek áll a haja.
Mindenki tudja, hogy a nőknek a 15-20cm közötti méret a jó, kivéve a size queen nőknek, akik a nagyobbat szeretik. Ennek ellenére itt a kis xarokat is istenítik, hogy milyen jó. A férfinak lehet, hogy jó 5 centivel is, mert ugye tövig megy, de attól még egy nőnek 15cm alatt nem jó.
Miért nem lehet egy tényről beszélni? Most kezdjük el tagadni, hogy az ég kék, hátha megváltozik? Kb ennyi értelme van.
Nyilván minden nő centivel jár dugni és abból tudja, hogy mekkora a pasi farka :D :D :D :D Ja nem! :D :D
"A pénisszel rendelkező emberek körülbelül 85 százaléka túlbecsüli az átlagos péniszméretet.
Sok férfinek az a meggyőződése, hogy az átlagos péniszméret meghaladja a 15 centimétert – ezt a kutatók részben a saját bevallásos méréseken alapuló tanulmányoknak tulajdonítják."
"A péniszek körülbelül 95 százaléka az átlagos tartományba esik."
Vagyis igazából fogalmuk sincs, hogy mekkora, csak mondanak valamit. Simán mondják a 15-re, hogy az már 17 centis. Az enyémet is sokszor nagyobbnak mondták már a nők.
Minden esetre én élvezem és használom a nők nagy megelégedésére. :) Valahol 14-15 centi körül, izgalmi állapottól függően. :D
Szabályos andrológia méréssel. :) Már ha egyáltalán tudja valaki, hogy az mi. :D De az itt trollkodók biztos nem.
44F
Nem a gyakoriról van szó és főleg nem 10-20 emberről.
Ennél messzebb nem is járhatnál az igazságtól velem kapcsolatban. Gondolom te ilyen vagy és azt hiszed, hogy mindenki ekkora emberi nulla, de szerencsére nem.
Azt a szót csak te ismered... látszik, hogy mekkora egoista fsz vagy. A fröcsögéseidből pedig süt a frusztráció. Szívesen, hogy van kin levezetni.
Itt csak te vagy kiakadva, de nem baj. Egyedül magadat jellemzed. Folytasd még légyszi.
Még valami. Tudod van a facebookon egy olyan csoport ahol őszintén lehet a szexről beszélni és azt is tudod, hogy nő vagy férfi válaszol. De oda az ilyen okoskák biztos be sem mennek. Ott rengeteg nő leírja a szexuális igényeit és kérdéseket is tesz fel, de ott nem jellemző a méret kérdés, mivel az ott lévő emberek általában tisztában vannak a saját testükkel a saját szexualitásukkal, és tudják, hogy mitől lesz jó a szex és az nem a nagy farok. Ok van akinek ez feltétel, de nem a nők többségének, mint ahogy te itt erőlködve ezt bizonyítni akarod.
Szexqltúra.
Bár az itt a legtöbb embernek nincs.
Ha tudnál olvasni, látnád, hogy ki személyeskedik.
Mert úgyse érdekel senkit. És nyugi, én se kezdenék veled. Beszélgettem már itt szexről nővel, aki mondta, hogy nagyon megbecsülne egy ilyen embert, mert nekem olyan dolgok alapok, amik a legtöbb férfinak nem.
47/48 he84
Szerintem még életében nem volt nővel. Vagyis szűzként osztja itt az észt :D :D Meg a haverjai is :D
Kérdező!
Ki tudsz elégíteni egyáltalán egy nőt? De menjünk vissza az alapokhoz. Voltál már egyáltalán nővel?
Tudod egy nőt két ujjal is simán ki lehet elégíteni, vagy max kell hozzá még a másik kezem vagy a nyelvem pluszba. Pedig a két ujj baromi messze van a 18 centitől, de még a 16-tól is. Amit ti itt annyira nyomattok, hogy az kell a nőknek.
Az ujjaim kb 7,5-8.5 centisek, az átmérőjük is messze elmarad az általatok állított 5-5.5 centitől, mégis ki lehet velük elégíteni egy nőt.
De arról már ne is beszéljünk, hogyha dugásra kerül a sor, akkor mennyivel több lehetőségem van, hogy egy nőnek jó legyen.
Tudod egyáltalán, hogy hogy kell felizgatni egy nőt? Hogy kell jól nyalni, vagy ujjazni? Mit kell csinálni a spricceléshez?
De még alapabb kérdés. Tudod, hogy hogyan érj hozzá egy nőhöz?
Na szóval gondolom ezek a kérdések tök homályok a számotokra, ezért nem kaptok nőt nem azért, mert szerintetek kicsi a farkatok.
Nekem is vannak nő barátaim, van akivel szexeltem is, tudod a kettő nem zárja ki egymást, csak ugye engem férfinak tartanak az ide irkáló incelekkel ellentétben.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!