Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen igényekről, ha egy nő így leírja mik az igényei, ti ismerkednétek tovább vele?
Fontos hogy meg lehessen vele jelenni. Ez kapásból több tényezős dolog. Értelmes, logikus gondolkodású legyen. Valamint normális külső megjelenés. Nincs bajom a tetkókkal de lehetőleg a szemgolyója és az arca tintamentes legyen.
Ápolt fogak.
Az hogy divatosan öltözik vagy kevésbbé az mindegy, de nem bánom ha valaki piperkőcebb.
Nagyon fontos hogy ne akarjon tőlem gyereket! Én már senkinek sem szeretnék szülni. A csodát, amit a saját gyerek jelent, senkitől nem szeretném ha megfosztaná magát.
Legyen benne talraesettség.
Ha mond valamit, tartsa be.
Akarjon kimozdulni.
Fogadja el a tényt, hogy nem vagyok tipik háziasszony. Társ legyen, ne az uram. (nem is hagynám)
Szexuális összhang elengedhetetlen.
Nem vagyok vékony, de én a vékonyabb ffiakat részesítem előnyben. Jó ha rendszeresen mozog, mert engem is tud motiválni vagy tudunk együtt edzeni.
Akarjon néha új dolgokat kipróbálni.
Lehetőleg ne a pecázás legyen a hobbija, attól már kivagyok.
Ezekkel mi a gond? Semmi egetverő teljesíthetetlen ábránd nincs benne.
Azt te döntsd el, hogy ennek mennyire felelsz meg, és akarsz-e vele ismerkedni. Ha mondjuk van pár kiló felesleged, de amúgy szeretsz sportolni, és aktívan pihenni, akkor írj rá, nem ezen fog múlni. De ha te akarsz gyereket, akkor felesleges, mert az már egy igencsak sarkalatos kérdés.
Sztm semmi extra igényed nincs.
N 30
Egy icipici pontosítással én is írhattam volna (nem eseteim a vékony férfiak). Találtam párt ezeknek a szempontoknak a mentén, nem emlékszem teljesen, de szerintem tudta, mit várok tőle.
Más kérdés, hogy én is olyan nő vagyok, aki tökéletesen megfelel ennek a szempontlistának és még túl is teljesít azon, amit vár. Szerintem ez a nagyon nem mindegy, nem az elvárások.
Elég kínos és butuska lista, amiből az árad, hogy az illető többet szeretne, mint amit ő maga tud nyújtani.
Persze, mivel nő írta a listát, ezért a válaszolók többségének okés, mivel a válaszolók többsége nő. Egyszer kiírtam egy kérdést, ahol a válaszolók rákérdeztek az elvárásaimra. Ennél elfogadóbb listát írtam és a nők kb 90%-a ugrott, hogy mit képzelek magamról, hogy milyen óriási elvárásaim vannak... (A legkiakadósabb és legnagyobbnak beállított elvárásom az volt, hogy ne legyen nálam sokkal jobban elhízva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!