Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mit takar az amikor a nők azt mondják hogy nincs ideálom csak fogjon meg valamivel? Milyen külső igényekről van itt szó?
Épp az a lényeg, hogy nem lehet egyértelmű dolgokat felsorolni ilyenkor :D
Pl exem: szőkésbarna haj, világoszöld szem, 0 arcszőrzet, magas, vékony, inkább "elegánsan laza" öltözék. Mostani párom: fekete haj, sötétbarna szem, szakáll, alig magasabb nálam, széles váll, izmos (nem kigyúrt), sportos ruhák.
Mindketten "megfogtak valamivel" külsőre. Kb semmi hasonlóság nincs köztük így kívülről.
A vonzalom, szerelem túl komplex dolgok ahhoz, hogy össze lehessen foglalni egy kívánságlistával, hogy "nekem a vörös haj és kék szem jön be" :D
A legtobb nonek az fontos h az illeto apolt legyen,normal testalkatu,semmi szelsoseg es ezen felul ha vki gerjed bizonyos teszreszekre,az nyero lehet ha olyanod van.De a "fogjon meg vmivel" lehet egy szep szempar vagy egy atlagos kulso de ahhoz egy sziporkazo humor is.
Nekem pl van idealom de meg sosem volt parkapcsolaton olyan pasival,ellenben volt h beleszerettem egy ezer wattos mosolyba,egy tokeletes izmos hatsoba,legutobb pedig az illeto agyába.Nagyon okos,muvelt,tajekozott.Nala ez az a bizonyos plusz.
Nekem külsőre az ideálom a hosszú hajú, izmos, magas macsó metálos pasik.
A gyakorlatban soha a büdös életben nem jönnék össze egy ilyennel, mert (kivétel itt is erősíti a szabályt), azok, akiket mondjuk tömegben megnézek, hogy húúú, ez igen, azok pontosan azok a pasik, akik szarnak a nők érzéseire, és képtelenek a normális kapcsolatra. Szemet legeltetni jók, de ennyi.
(Ismétlem: tisztelet a kivételnek.)
Szóval az "ideálomra" egyik párom sem hasonlított eddig. A mostani párom kopasz, nem izmos, nem magasabb nálam, és főleg nem macsó. És a világ minden kincséért sem cserélném el senkire.
Amivel ő megfogott, az a mosolya és a pillantása volt elsőre. De ez meg nem olyan dolog, hogy változtatni tudnál rajta.
(Egyébként meg a "fogjon meg valamivel" általában nem külső, hanem belső tulajdonságokra vonatkozik. Kisugárzás, humor, egyéb alapvető dolgok.)
Engem nem a külsőség fogott meg,mert amúgy átlagos a barátom,barna hajjal,szemmel,magasságra is és fizetésre is átlagos
Nagyon megfogott,hogy udvarias,őszinte és nagylelkű.
Ez már így az első randin feltűnt,akkor döntöttem el,hogy ő kell nekem.
Ezt azt a bölcs felismerést tükrözi, hogy semmiféle lista összeírása ne segíti a pár találást.
Ha írnék iylen listát, biztosan eléggé elől lenne a nagy mell - de a legtöbb komoly kapcsolatomban épp kis mellűeket szerettem.
Egy igazán nagycsöcsűt is felszedtem, de már másnapra meg is bántam.
Az A "valami" meg nem fogalmazható meg, főleg nem előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!