Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a szöveg vagy a külsö számit?
Elsösorban lányok véleménye érdekel. Ha ismeretlenül odamegy hozzátok valaki akkor a külsö alapján döntitek el hogy szobaálltok-e vele vagy hogy mit mond?
Már sokszor meglepödtem hogy csunyábbacska fiuk sikeresek még az átlagosak mondjuk nem.
És inkább vicces legyen az ember vagy öszinte?
18/f
A szöveg elég sokat számít, de nem is feltétlen az, amit mondasz, hanem... ezt nehéz leírni.
Én pl új munkahelyen kezdtem és senki sem jött oda hozzám, csak egy srác. Semmi extra külsővel (se izmok, se magasság, se helyes arc).
Bemutatkozott, tök kedves volt, megnevettetett, foglalkozott velem és azt vettem észr magamon, hogy eléggé beleestem. pedig nála 10x helyesebb pasik is vannak a melóhelyen, akiket azóta szintén ismerek, de mégse tetszenek.
Nem mondom, hogy nem számít a külső, mert az hazugság lenne. Legyen meg a vonzalom, ennyi bőven elég.
Viszont hiába vagy adonisz, ha mellette a személyiséged unalmas, szürke.
A szöveg, kisugárzás nekem fontosabb, mint a külső, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy a külső nem számít. Olyannal nem mennék el, akiben egy pirinyó vonzó dolgot nem látok.
És legyen vicces ÉS őszinte (de utóbbinál tudja, mi a különbség a bunkó, kéretlen észosztogatás és az őszinteség között).
Egyik feltétel a külső vonzalom
Másik a a kommunikációs képességek-önbizalom („kisugárzás”).
Mindkettő elengedhetetlen.
Utóbbiban pedig kevésbé számít az, hogy mit mondunk, sokkal inkább az, hogy hogyan mondjuk.
Elsősorban önmagad legyél! És megvan a hely meg az alkalom a humorra és az őszinteségre is általában :)
Bocsánat, hogy fiúként válaszoltam, de ez így van. Pszichológia...
Őszinte legyen inkább, a viccei ne legyenek izzadságszagúak, legyen jó helye a poénnak, ha már. Ne teremtsen vicces helyzetet, de ha olyan adódik, akkor jól tudja kezelni, legyen hozzá humora.
A duma mindegy, fontosabb a zavartalan, tiszta, okos tekintet, ami az egészséges önbizalomból fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!